01:59:27    dinsdag, 16 juli 2019
brabants centrum logo
Maandag, 14 november 2011 15:44 uur, laatst gewijzigd op 14 november 2011 16:09 uur

Lasser Bosch Rexroth wint prijs

Lasser Bosch Rexroth wint prijs

Op de foto: Jan van Kroonenburg (op de foto samen met echtgenote Marian) won de Ir. Noordhofprijs als waardering voor zijn inzet om jonge mensen te begeleiden tijdens een technische vakopleiding.

Lasspecialist Jan van Kroonenburg uit Best, bijna veertig jaar werkzaam bij Bosch Rexroth in Boxtel, heeft de Ir. Noordhofprijs gewonnen. Als allrounder in lassen en gloeien brengt hij op kundige wijze zijn kennis en ervaring over op anderen. Zijn hoge mate van betrokkenheid blijkt met name bij het opleiden en begeleiden van leerlingen. Logisch volgens de prijswinnaar: ,,Want als je iets doet, moet je het ook goed doen.”

Stichting Bevordering Vakmanschap reikte donderdag voor de Ir. Noordhofprijs de tweeëntwintigste keer uit. Doel is de promotie van het vakmanschap in de regio en het enthousiast maken van jongeren om een technische vakopleiding te volgen.

Aandrijf- en besturingsspecialist Bosch Rexroth is bijzonder trots op Van Kroonenburg, die niet alleen bekend staat als een gedreven en betrokken collega, maar ook als een vakman en leermeester voor de volgende generatie.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Gemeente Boxtel Modecentrum Frans Theelen Doornmalen electro Proef Culinair Uitvaartonderneming Bijnen Geld en Makelaardij Geerts advies Peijnenburg Verzuimbegeleiding Café zaal Kloosterzicht Beleef Boxtel Huidtherapie