10:30:31    vrijdag, 19 juli 2019
brabants centrum logo
Maandag, 03 september 2012 21:17 uur, laatst gewijzigd op 03 september 2012 21:19 uur

Lange vennentocht in Kampina

Lange vennentocht in Kampina

Op de foto: Zicht op het Kogelvangersven, dat frequent wordt bezocht door de koeien die in de Kampina grazen. (Foto: Marc Cleutjens).

Natuurmonumenten houdt zaterdag 8 september een lange wandeling door het vennengebied van de Kampina in Boxtel. De tocht duurt tweeënhalf uur en staat onder leiding van boswachters.

Tijdens de vennentocht wordt informatie verstrekt over de ontstaansgeschiedenis van de vennen. Ook de betekenis van de namen van veel vennen is boeiend en zal toegelicht worden. Omdat de heide nu in bloei staat, voorspelt Natuurmonumenten een mooie natuurtocht.

De vennentocht duurt zaterdag 8 september van 10.00 tot 12.30 uur. Deelname kost zeven euro, leden van Natuurmonumenten kunnen meelopen voor vier euro. Reserveren is verplicht en kan via telefoonnummer (013) 523 18 00 of www.natuurmonumenten.nl/agenda.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Huidtherapie Doornmalen electro Geld en Makelaardij Olieenzo Gemeente Boxtel Meubelmakerijdenberg Geerts advies Beleef Boxtel Peijnenburg Verzuimbegeleiding Café zaal Kloosterzicht Modecentrum Frans Theelen