16:19:13    vrijdag, 03 juli 2020
brabants centrum logo
Maandag, 30 december 2013 16:24 uur, laatst gewijzigd op 30 december 2013 16:47 uur

Lampionoptocht in Liempde

Lampionoptocht in Liempde

Op de foto: Kinderen uit groep 4 en zij die jonger zijn, begroeten jaarlijks de dappere dorpskabouter Woutertje Kaboutertje tijdens een lampionoptocht door Liempde. (Foto: Gerard Schalkx).

De jaarlijkse lampionoptocht Liemt-Al-Licht wordt dit jaar gehouden op zaterdag 4 januari. Kinderen en ouders worden rond de klok van 17.00 uur verwacht rond de dorpspomp aan de Keefheuvel, waarna het gezelschap op pad gaat om Woutertje Kaboutertje te begroeten.

Onderweg kunnen de deelnemers een paar sprookjesfiguren en een muzikale paddenstoel tegenkomen. Kinderen tot en met groep 4 van de basisschool ontvangen van de Stichting Algemeen Belang Liempde gratis een lampion. De stoet vertrekt vervolgens onder leiding van Willemke Tell naar het Raadhuisplein voor de ontmoeting met Woutertje Kaboutertje, die staat opgesteld voor het winkelpand van de firma Saris.

Na terugkomst bij de dorpspomp wacht de kinderen een warme versnapering.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Toverboom Beleef Boxtel Alfa Geerts advies Remax-optimus Olieenzo Elan Bikes support TopSlank Uitvaartonderneming Bijnen Meubelmakerijdenberg buisman optiek Café zaal Kloosterzicht Doornmalen electro Podium Boxtel Huidtherapie EmielTechniek