RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
05:19:20    vrijdag, 22 februari 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Zaterdag, 17 december 2011 20:42 uur, laatst gewijzigd op 21 december 2011 16:20 uur

Lampionnen en ganzen in centrum

Lampionnen en ganzen in centrum

Op de foto: Een lampionnenoptocht trok zaterdagavond door het centrum. Ganzen uit de Efteling begeleidden de stoet. (Foto: Albert Stolwijk).

Luide muziek, gakkende ganzen en sfeervolle lampions. Zaterdagavond trok een opvallende stoet door de straten van het Boxtelse centrum. Tientallen kinderen namen deel aan een lampionnenoptocht waarbij ook de bekende ganzenparade uit attractiepark de Efteling aanwezig was.

Onder begeleiding van vrolijke muziek liepen de ganzen door de Rechterstraat en Stationsstraat, waarbij ze werden vergezeld door kinderen met lampions. In de Stationsstraat hield de stoet even stil zodat het winkelend publiek de lampions én de ganzen kon bewonderen. De ganzen lieten echter met luid gegak weten liever door te willen lopen. Bij terugkomst op de Markt konden kinderen een ritje maken in de draaimolen, zweefmolen en het schommelschip.

Ook zondag staan in het Boxtelse centrum kerstactiviteiten gepland. De winkels zijn van 12.00 tot 17.00 uur geopend en bezoekers kunnen genieten van winterse hapjes en drankjes. Daarnaast zijn er muzikale  optredens van het leerlingenorkest van de Gildenbondsharmonie, de Big Band Boxtel, blaasorkest De Flodderbone en de muzikanten van 't Herriemenieke. Ook rijdt er een arrenslee met kerstman door het centrum.

Auteur: Mariëlle Wijffelaars

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Olieenzo Proef Culinair Geerts advies Geld en Makelaardij Beleef Boxtel Modecentrum Frans Theelen Peijnenburg Verzuimbegeleiding Meubelmakerijdenberg Doornmalen electro Gemeente Boxtel Huidtherapie Café zaal Kloosterzicht