12:05:22    maandag, 30 maart 2020
brabants centrum logo
Zaterdag, 17 december 2011 20:42 uur, laatst gewijzigd op 21 december 2011 16:20 uur

Lampionnen en ganzen in centrum

Lampionnen en ganzen in centrum

Op de foto: Een lampionnenoptocht trok zaterdagavond door het centrum. Ganzen uit de Efteling begeleidden de stoet. (Foto: Albert Stolwijk).

Luide muziek, gakkende ganzen en sfeervolle lampions. Zaterdagavond trok een opvallende stoet door de straten van het Boxtelse centrum. Tientallen kinderen namen deel aan een lampionnenoptocht waarbij ook de bekende ganzenparade uit attractiepark de Efteling aanwezig was.

Onder begeleiding van vrolijke muziek liepen de ganzen door de Rechterstraat en Stationsstraat, waarbij ze werden vergezeld door kinderen met lampions. In de Stationsstraat hield de stoet even stil zodat het winkelend publiek de lampions én de ganzen kon bewonderen. De ganzen lieten echter met luid gegak weten liever door te willen lopen. Bij terugkomst op de Markt konden kinderen een ritje maken in de draaimolen, zweefmolen en het schommelschip.

Ook zondag staan in het Boxtelse centrum kerstactiviteiten gepland. De winkels zijn van 12.00 tot 17.00 uur geopend en bezoekers kunnen genieten van winterse hapjes en drankjes. Daarnaast zijn er muzikale  optredens van het leerlingenorkest van de Gildenbondsharmonie, de Big Band Boxtel, blaasorkest De Flodderbone en de muzikanten van 't Herriemenieke. Ook rijdt er een arrenslee met kerstman door het centrum.

Auteur: Mariëlle Wijffelaars

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Café zaal Kloosterzicht Beleef Boxtel TopSlank Toverboom Modecentrum Frans Theelen Geld en Makelaardij Podium Boxtel Meubelmakerijdenberg Huidtherapie Remax-optimus Uitvaartonderneming Bijnen Olieenzo Filipe EmielTechniek buisman optiek Geerts advies