13:56:32    donderdag, 02 juli 2020
brabants centrum logo
Maandag, 01 oktober 2012 16:00 uur, laatst gewijzigd op 01 oktober 2012 16:02 uur

Kwaliteitslabel Zorggroep Elde

Kwaliteitslabel Zorggroep Elde

Op de foto: Zorggroep Elde bouwt aan de toekomst. In Boxtel verrijst een nieuw centrumverpleeghuis op de locatie Liduina. (Foto: Albert Stolwijk).

De Zorggroep Elde in Boxtel is met een opnieuw behaalde Triple A-status koploper in de ouderenzorg. De organisatie behoort volgens bestuursvoorzitter Thijs Meulemans op de gebieden cliëntentevredenheid, medewerkerstevredenheid en bedrijfsvoering tot de best scorende organisaties in Nederland.

De toekenning van de Triple A-status hangt samen met een kwaliteitsonderzoek dat is gehouden onder bijna 350 organisaties in de ouderenzorg. ,,Als sterke punten van Zorggroep Elde worden genoemd de door cliënten ervaren inspraak en overleg bij hun verzorging”, stelt Meulemans. ,,Ook is er waardering voor de door cliënten ervaren beschikbaarheid van medewerkers en de ruimte om samen te werken, informatie te verkrijgen en hun mening te geven.”

Vrijdag 5 oktober wordt Zorggroep Elde en in het bijzonder de locatie De Beemden in het zonnetje gezet tijdens het Actiz-congres in het Evoluon te Eindhoven.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Toverboom Alfa Huidtherapie Podium Boxtel Elan Bikes support TopSlank EmielTechniek Geerts advies Beleef Boxtel Geld en Makelaardij Uitvaartonderneming Bijnen Café zaal Kloosterzicht Filipe Doornmalen electro buisman optiek Remax-optimus