09:48:26    maandag, 06 juli 2020
brabants centrum logo
Woensdag, 08 juni 2011 10:03 uur, laatst gewijzigd op 08 juni 2011 10:47 uur

Kunstwerk Bazaar in De Rots

Kunstwerk Bazaar in De Rots

Op de foto: Geert Duijghuisen (links) en Meike Schapink (rechts) bekijken het schilderij met beheerder Eric Schouten van De Rots. (Foto: Peter de Koning).

Beheerder Eric Schouten van gemeenschapshuis De Rots kreeg gisteravond een schilderij. Uit handen van Geert Duijghuisen van Stichting Bazaar Boxtel en kunstenares Meike Schapink ontving Schouten het werk dat vorig jaar werd gemaakt tijdens de Bazaar Boxtel in park Molenwijk.

Het werk werd gemaakt door bezoekers van de bazaar. Schapink gaf de bezoekers als opdracht hun gevoel over de dag te verwoorden op het doek. ,,Het was een mooie en zonnige dag, dat zie je duidelijk terug”, vertelt Schapink. ,,Met name de kinderen hebben veel kleur gebruikt en de zon is een terugkerend onderwerp op het schilderij. Ook verwerkten de deelnemers een stukje van hun eigen cultuur in het werk.”

Het werk werd opgehangen in het gemeenschapshuis. ,,We willen De Rots wat op gaan fleuren, dit is een goede eerste stap”, vindt Schouten. Duijghuisen meldde dat de voorbereidingen voor de tiende editie van Bazaar Boxtel al in volle gang zijn. ,,Het thema wordt ’Anderlandse Kinderspelen’”, verklapt Duijghuisen. ,,Naast spelletjes zijn er natuurlijk ook weer eten en muziek aanwezig.” De tiende editie van Bazaar Boxtel wordt gehouden op zondag 3 juli 2011.

Auteur: Mariëlle Wijffelaars

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

TopSlank Café zaal Kloosterzicht Meubelmakerijdenberg Beleef Boxtel EmielTechniek buisman optiek Podium Boxtel Elan Bikes support Geld en Makelaardij Huidtherapie Alfa Toverboom Doornmalen electro Filipe Uitvaartonderneming Bijnen Geerts advies