12:23:58    woensdag, 26 juni 2019
brabants centrum logo
Vrijdag, 06 mei 2011 09:13 uur, laatst gewijzigd op 06 mei 2011 22:45 uur

Kunstuitleen heropent aan Burgakker

Kunstuitleen heropent aan Burgakker

Kunstenaarsvereniging Kunstlicht99 heropent vanmiddag, vrijdag 6 mei de kunstuitleen. In Bibliotheek de Meierij kunnen belangstellenden tussen 12.00 en 16.00 uur kunstwerken afhalen en terugbrengen. Ook morgen is de kunstuitleen op deze tijden geopend.

De kunstuitleen was twee maanden gesloten vanwege de plotselinge verhuizing vanuit de vroegere Molenwijkschool aan het Ronduutje. De voorbije weken is de eerste verdieping van de openbare bibliotheek aangepast om de kunstwerken die te huur zijn op te slaan en om bezoekers te ontvangen. De openingstijden zijn gewijzigd: de kunstuitleen is voortaan elke zaterdagmiddag geopend; in de even weken kunnen belangstellenden ook op vrijdagmiddag terecht.

De gemeente heeft volgens een woordvoerster van Kunstlicht99 beloofd dat de vereniging enkele parkeervergunningen krijgt zodat bezoekers voor de deur kunnen parkeren als ze kunstwerken komen halen of brengen. Zolang dit niet in orde is kunnen bezoekers er alleen kort parkeren om te laden en te lossen.

Auteur: Henk van Weert

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Huidtherapie Doornmalen electro Peijnenburg Verzuimbegeleiding Proef Culinair Geld en Makelaardij Meubelmakerijdenberg Olieenzo Modecentrum Frans Theelen Uitvaartonderneming Bijnen Gemeente Boxtel Beleef Boxtel