RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
20:57:35    maandag, 22 april 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Vrijdag, 13 september 2013 11:36 uur, laatst gewijzigd op 14 september 2013 21:21 uur

Kunsthommage aan Piet Goedhart

Kunsthommage aan Piet Goedhart

Op de foto: De initiatiefnemers voor de expositie als hommage aan wijlen pastoor Goedhart zijn diens broer Jos en Bert Schellekens (links), die zijn fraaie bloementuin hiervoor beschikbaar stelt. (Foto: Henk van Weert).

De hele maand september openen zo’n honderd kunstenaars in de gemeente Sint-Michielsgestel op ruim zestig locaties op zondagmiddag hun atelier voor het publiek. In Gemonde kunnen belangstellenden op zeven adressen terecht.

De fraaie tuin van Bert Schellekens aan de Laan ten Habraken 7 in Gemonde staat vol wilde bloemen en planten. Op de zondagen 15 en 22 september zijn er kunstwerken te bewonderen. Beide dagen is er van 11.00 tot 17.00 uur een gratis toegankelijke expositie te zien met tekeningen en acrylschilderijen van de in januari overleden pastoor Piet Goedhart. Diens broer Jos en tuineigenaar Schellekens tonen daarnaast bronzen sculpturen. Voorts doen aan de groepstentoonstelling onder meer keramist Corry Rood (Boxtel) en de beeldhouwers Uyen Nguyen (Liempde) en Paul Simons (Lennisheuvel) mee.

Ook op andere plekken in Gemonde tonen kunstenaars hun creaties. Klik hier voor de volledige atelierroute in Sint-Michielsgestel.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Huidtherapie Café zaal Kloosterzicht Peijnenburg Verzuimbegeleiding Doornmalen electro Geld en Makelaardij Beleef Boxtel Proef Culinair SNS Bank Olieenzo Gemeente Boxtel Meubelmakerijdenberg Modecentrum Frans Theelen