RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
04:34:08    woensdag, 21 november 2018
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Woensdag, 19 juni 2013 16:52 uur, laatst gewijzigd op 19 juni 2013 17:01 uur

Kunstexcursies in Groene Woud

Kunstexcursies in Groene Woud

Op de foto: Frans van Boeckel (links) van landgoed Velder en organisator Helmer Wieringa van de kunstmanifestatie Euro Land Art nemen een kijkje bij het kunstproject 'Occupied Spaces' van Bram Braam. (Foto: Albert Stolwijk).

De kunstmanifestatie Euro Land Art in Het Groene Woud trapt donderdag 20 juni af met excursies naar diverse projecten. Belangstellenden kunnen onder meer kiezen uit een bezoek aan een zevental kunstwerken in Het Groene Woud.

De conferentie ’Eat Land Man Art’ staat vrijdag 21 en zaterdag 22 juni op het programma in het Waterschapshuis en het voormalige milieueducatiecentrum De Kleine Aarde in Boxtel. Gedurende deze tweedaagse conferentie met Europese partners wordt stilgestaan bij de zoektocht naar de nieuwe betekenis van platteland en stad-land.

Tijdens de excursie in Het Groene Woud bezoeken de deelnemers de permanente land art-projecten die in het nationaal landschap zijn gerealiseerd. ,,Deze kunstwerken zorgen voor verfijning, accentuering en beleving van bestaande waarden van het landschap in een nieuwe tijd”, aldus organisator Helmer Wieringa, vertegenwoordiger van Euro Land Art en Streekhuis Het Groene Woud.

Euro Land Art in Het Groene Woud start van 20 tot en met 23 juni in Boxtel en eindigt op Zondag Waterdag op 22 september.

 

 

Auteur: Stefan Latijnhouwers

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Doornmalen electro Natasja fashion Modecentrum Frans Theelen Huidtherapie Zwanenberg adviesgroep Geerts advies Meubelmakerijdenberg Gemeente Boxtel Kindertuin Geld en Makelaardij Tiga 040Fit Olieenzo Toverboom Beleef Boxtel Café zaal Kloosterzicht Koppelmans SNS Bank Rijschool Dolman