09:03:13    donderdag, 27 februari 2020
brabants centrum logo
Maandag, 07 juli 2014 18:44 uur, laatst gewijzigd op 07 juli 2014 18:48 uur

Kunst bekijken langs de Dommel

Kunst bekijken langs de Dommel

Op de foto: Deelnemers aan de fietstocht bewonderen het kunstwerk De Ontmoeting van Ton Verstraten.

De nieuwe fiets- en wandelroute 'Kunst langs de Dommel' is maandag officieel gelanceerd. De route van vijftien kilometer voert langs 28 kunstwerken. Kunststichting Boxtel, Beleef Boxtel en waterschap De Dommel zijn de initiatiefnemers van de tocht.

Boxtelse kunstenaars, het college van B. en W., enkele gemeenteraadsleden en kunstliefhebbers fietsten maandag een gedeelte van de route waarbij een aantal kunstwerken werd bezocht. De fiets- en wandelroute voert langs de Dommel en laat zien dat er veel kunst in het Boxtelse landschap te vinden is.

,,Ik hoop dat wandelaars en fietsers vooral genieten", vertelde Joke van Koll van Kunstichting Boxtel. ,,Niet alleen van de vele kunstwerken, maar ook van het prachtige landschap. Want onze gemeente telt heel veel mooie plekjes." De route is onder meer te krijgen bij VVV Boxtel, hierbij zit ook een overzicht met adressen van alle ateliers.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Podium Boxtel Modecentrum Frans Theelen Remax-optimus Geerts advies Olieenzo Café zaal Kloosterzicht Toverboom buisman optiek Doornmalen electro Meubelmakerijdenberg Beleef Boxtel TopSlank EmielTechniek Uitvaartonderneming Bijnen Geld en Makelaardij