15:28:06    woensdag, 19 februari 2020
brabants centrum logo
Zondag, 03 november 2013 21:03 uur, laatst gewijzigd op 03 november 2013 21:04 uur

Kribkesroute weer in Liempde

Kribkesroute weer in Liempde

De Kribkesroute in Liempde krijgt een vervolg, Na het succes van vorig jaar roept de organisatie inwoners ook dit jaar op om voor het raam of in de voortuin een kerststal te plaatsen. Opnieuw wordt een folder uitgegeven die de route langs alle kerststallen weergeeft. Verder wordt gedacht aan de organisatie van enkele kerstactiviteiten die ook in de folder kunnen worden opgenomen.

Vorig jaar meldden zich maar liefst 53 deelnemers voor de Liempdse Kribkesroute. ,,Er werd een wandeling langs alle kerststallen uitgezet en de wandelaars waren enthousiast bij het zien van al die mooi verlichte, grote en kleine kerststallen”, blikt initiatiefnemer Anton van de Ven terug. ,,Inmiddels zijn alle deelnemers van vorig jaar benaderd om weer mee te doen. We hopen echter dit jaar nog meer inwoners te motiveren om deel te nemen.”

Nieuwe deelnemers voor de Kribkesroute en de kerstactiviteiten kunnen zich tot 15 november aanmelden bij initiatiefnemer Van de Ven via e-mail: anton@vd-ven.net. Bellen kan ook: (0411) 63 18 16. Wie zich tijdig meldt, weet zich er van verzekerd dat de activiteiten opgenomen worden in de folder. Het initiatief wordt evenals vorig jaar gedragen en ondersteund door SPPiLL.

Meer weten? Kijk op www.kribkesrouteliempde.nl. (Foto: Albert Stolwijk).

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Remax-optimus EmielTechniek Olieenzo TopSlank Modecentrum Frans Theelen Filipe Toverboom Geld en Makelaardij Podium Boxtel Uitvaartonderneming Bijnen Geerts advies Doornmalen electro Café zaal Kloosterzicht Huidtherapie Meubelmakerijdenberg