14:50:42    woensdag, 19 februari 2020
brabants centrum logo
Vrijdag, 23 november 2012 16:01 uur, laatst gewijzigd op 23 november 2012 16:10 uur

'Kribkesroute' in Liempde

\'Kribkesroute\' in Liempde

Op de foto: De kerststal die jaarlijks aan de Hamsestraat in Liempde wordt ingericht is een van de plekken die in de kribkesroute wordt opgenomen. (Archieffoto: Albert Stolwijk).

Al 41 Liempdenaren hebben toegezegd om na 6 december een verlichte kerststal in hun voortuin te plaatsen. Wie zich vóór 1 december aansluit bij deze ’kribkesroute’, weet zich verzekerd van een plekje op de plattegrond die wordt gemaakt voor wandelaars en fietsers.

Het idee dat Anton van de Ven twee jaar geleden in het Limburgse Epen opdeed slaat aan. De kerststallenroute past volgens hem prima bij Liemt in het Licht, waarbij woningen en zakenpanden het dorpscentrum worden versierd met feestverlichting. ,,Als veel mensen een kerststal maken en daarin een lampje plaatsen, wordt Liempde nóg meer verlicht”, zei de Liempdenaar eerder in Brabants Centrum. Het minimum aantal van twintig deelnemers was in mum tijd bereikt.

Wie mee wil doen, dient zich vóór 1 december op te geven, zodat het adres opgenomen kan worden in de wandel- en fietsroutekaart die Van de Ven laat maken. Belangstellenden kunnen mailen naar anton@vd-ven.net.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

buisman optiek Remax-optimus Meubelmakerijdenberg Beleef Boxtel TopSlank Filipe Toverboom Geerts advies Uitvaartonderneming Bijnen Huidtherapie Podium Boxtel EmielTechniek Modecentrum Frans Theelen Doornmalen electro Olieenzo