07:10:30    woensdag, 24 juli 2019
brabants centrum logo
Zaterdag, 27 september 2014 11:54 uur, laatst gewijzigd op 27 september 2014 11:58 uur

Korenconcert in Walnoot

Korenconcert in Walnoot

Op de foto: Enkele leden van het Boxtelse kamerkoor Ratatouille in actie tijdens de UITmarkt die onlangs plaatsvond in en rond Podium Boxtel. (Foto: Peter de Koning)

Gemeenschapshuis De Walnoot vormt zaterdag 4 oktober vanaf 20.30 uur het decor voor een vriendschapsconcert van het Boxtelse kamerkoor Ratatouille en het MichelsChor uit het Duitse Reichelsheim. De zaal gaat open om 20.00 uur, de toegang is gratis.

De koren brengen in een vriendschappelijke en informele sfeer een gevarieerd programma ten gehore met onder meer gospel, blues en liederen van zowel populaire als klassieke componisten. Een van de hoogtepunten van het concert is de samenzang tijdens enkele werken door ruim vijftig leden van beide muzikale gezelschappen.

Het aantal plaatsen in De Walnoot is beperkt. Ratatouille adviseert belangstellenden om snel kaarten te reserveren. Dit kan via het e-mailadres info@kamerkoorratatouille of telefoonnummer (0411) 67 28 56.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Modecentrum Frans Theelen Proef Culinair Beleef Boxtel Meubelmakerijdenberg Doornmalen electro Peijnenburg Verzuimbegeleiding Geerts advies Geld en Makelaardij Olieenzo Gemeente Boxtel Uitvaartonderneming Bijnen