RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
20:55:00    vrijdag, 16 november 2018
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Maandag, 30 april 2012 17:13 uur, laatst gewijzigd op 30 april 2012 23:16 uur

Koninklijk bezoek in Boxtel

Koninklijk bezoek in Boxtel

Op de foto: Flexx_N trakteerde prinses Máxima, prins Willem-Alexander en het publiek op een hiphopoptreden. (Foto: Peter de Koning).

Op de Markt in het centrum van Boxtel waren maandagmiddag geen auto’s te vinden. Tijdens Koninginnedag is de jeugd de baas en daarom stond het plein vol met versierde fietsjes. Er was hoog bezoek: prins Willem-Alexander en prinses Máxima keken wat er allemaal was georganiseerd.

De prins (Rob Smits) en prinses (Margreet de Koning) waren ’s ochtends al bij basisschool De Spelelier en de Prinses Amaliaschool waar de kinderen hun fietsjes versierden. In een stoet die werd aangevoerd door Boxtel’s Harmonie kwam het koninklijke duo samen met de basisschoolleerlingen naar de Markt. Hierna kon het activiteitenprogramma van start gaan.

Voor de jeugd werden de hele middag leuke spelletjes en activiteiten georganiseerd, zoals schminken, schilderen en een bloemcorsage maken. Er waren optredens door hiphoppers van Flexx_N en dansstudio Denziz. Voor de allerkleinsten wa er een poppenkastvoorstelling en er lag een springkussen en zeephelling. Als afsluiting mocht de jeugd aan tafel met Máxima en Willem-Alexander. Aan lange tafels genoten kinderen van een lekkere boterham.

Auteur: Annelieke van der Linden

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Rijschool Dolman TopSlank Olieenzo Doornmalen electro Gemeente Boxtel Toverboom Uitvaartonderneming Bijnen Kindertuin SNS Bank Geerts advies Huidtherapie Café zaal Kloosterzicht Geld en Makelaardij Koppelmans Modecentrum Frans Theelen Meubelmakerijdenberg Zwanenberg adviesgroep Natasja fashion Beleef Boxtel