20:12:01    maandag, 22 juli 2019
brabants centrum logo
Woensdag, 03 april 2013 13:03 uur, laatst gewijzigd op 06 april 2013 13:39 uur

Koningslinde geplant in Boscheind

Koningslinde geplant in Boscheind

Op de foto: Leerlingen van de Sint-Theresiaschool maakten het gat rondom de koningslinde dicht. (Foto: Peter de Koning).

Leerlingen uit groep 8 van de Sint-Theresiaschool hebben samen met wethouders Peter van de Wiel en Willie van de Langenberg en Frans Teulings, gildekoning van Sint-Barbara & Sint-Joris, een koningslinde geplant in natuurpark Boscheind. Ter gelegenheid van de aanstaande troonswisseling worden op allerlei plekken in Nederland bomen aangeplant.

Peter Manniën gaf namens Lennisheuvel aan dat niemand nog om natuurpark Boscheind heen kan. ,,Vorig jaar is het park geopend en het trekt allerlei projecten aan, zoals de inspiratietuin van Ger van de Oetelaar en de houten palen die de omvang en afmetingen laten zien van een Romeinse boerderij. En daar komt nu deze koningslinde bij.”

Op dinsdag 30 april wordt nogmaals een bijeenkomst bij de koningslinde georganiseerd. Ter ere van Koninginnedag onthullen leerlingen van de Theresiaschool een plaquette bij de boom.

Lees meer over de aanplanting van de koningslinde in Brabants Centrum van donderdag 4 april.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Modecentrum Frans Theelen Huidtherapie Peijnenburg Verzuimbegeleiding Geld en Makelaardij Uitvaartonderneming Bijnen Olieenzo Proef Culinair Gemeente Boxtel Doornmalen electro Meubelmakerijdenberg Beleef Boxtel