14:08:45    dinsdag, 16 juli 2019
brabants centrum logo
Maandag, 06 augustus 2012 15:58 uur, laatst gewijzigd op 15 augustus 2012 13:34 uur

Koen de Kort start in Vuelta

Koen de Kort start in Vuelta

Op de foto: Koen de Kort, gefotografeerd tijdens de rustdag in de Tour de France in Pau, in gesprek met NOS-verslaggever Han Cock. (Foto: Marc Cleutjens).

Wielrenner Koen de Kort uit Liempde is geselecteerd voor de Ronde van Spanje. De Vuelta start 18 augustus in Pamplona en finisht op 9 september in de straten van Madrid. In juli deed De Kort al mee aan de Tour de France.

De ploeg van De Kort gaat volgens ploegleider Iwan Spekenbrink voor een of meerdere etappezeges. Met de sprinters Simon Geschke en John Degenkolb in de gelederen zijn de verwachting hooggespannen. De selectie van de Liempdenaar is geen verrassing. Eerder liet hij in Brabants Centrum optekenen dat hij de Eneco Tour laat schieten om fit aan de Vuelta te kunnen beginnen.

De Kort hoopt zich tijdens de Ronde van Spanje in de kijker te rijden voor de strijd om het wereldkampioenschap, die zondag 23 september in Valkenburg verreden wordt.

Auteur: Marc Cleutjens

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Huidtherapie Proef Culinair Meubelmakerijdenberg Café zaal Kloosterzicht Doornmalen electro Beleef Boxtel Peijnenburg Verzuimbegeleiding Olieenzo Uitvaartonderneming Bijnen Modecentrum Frans Theelen Gemeente Boxtel