07:10:11    dinsdag, 10 december 2019
brabants centrum logo
Zaterdag, 12 oktober 2013 20:52 uur, laatst gewijzigd op 15 oktober 2013 08:24 uur

Koen de Kort langer bij Argos

Koen de Kort langer bij Argos

Op de foto: Koen de Kort poseert in de bus van Argos-Shimano tijdens een rustdag in de Tour de France van 2012 in Pau. (Foto: Marc Cleutjens).

Wielrenner Koen de Kort uit Liempde heeft zijn contract bij Argos-Shimano verlengd tot 2015. Dat heeft zijn ploeg bekendgemaakt.

Vrijdag meldde Argos-Shimano dat De Kort, net als zijn ploeggenoten Tom Veelers, Albert Timmer en Johannes Fröhlinger nog tot en met 2015 onder contract staat. Naast een waardevolle kracht in de sprinttrein voor de sprinters Marcel Kittel en John Degenkolb zal de Liempdenaar zich in het voorjaar richten op eigen succes in de klassiekers.

De Kort is inmiddels voldoende hersteld van zijn sleutelbeenbreuk om weer te kunnen trainen. Hij brak zijn sleutelbeen op 25 augustus in de Vattenfall Cyclassics in Hamburg. De wielrenner komt niet meer in actie dit seizoen en reist later deze maand naar Australië om zich daar verder voor te bereiden op het nieuwe wegseizoen.

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Geerts advies Olieenzo Beleef Boxtel Geld en Makelaardij Doornmalen electro EmielTechniek Huidtherapie Proef Culinair Peijnenburg Verzuimbegeleiding Café zaal Kloosterzicht