RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
06:42:40    zondag, 17 februari 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Donderdag, 21 februari 2013 20:01 uur, laatst gewijzigd op 21 februari 2013 20:11 uur

Koelcel voor Voedselbank Boxtel

Koelcel voor Voedselbank Boxtel

Op de foto: Alphons van der Heijden (tweede van rechts) toont de nieuwe koelcel aan sponsoren en vrijwilligers van de Voedselbank. (Foto: Gerard Schalkx).

Rond de zomervakantie is de Voedselbank Boxtel, gevestigd aan het Ronduutje, gestart met de inzameling van geld voor de aanschaf van een nieuwe koel- en vriescelinstallatie. Met behulp van giften en inzamelingsacties van lokale partijen had de organisatie het bedrag rond de jaarwisseling bij elkaar. De installatie werd donderdagmiddag officieel geopend.

Met behulp van inzamelingsacties door onder andere de Rotaryclub Boxtel-Oirschot-Haaren, Lionsclub Boxtel Belles Amies en woonstichting Sint-Joseph kon snel een koel- en vriescelinstallatie worden aangeschaft om beter aan de voorwaarden van de Voedsel en Waren Autoriteit te kunnen voldoen. Het Schijndelse bedrijf REA leverde rekken die in de cellen konden worden geplaatst. ,,We zijn ontzettend blij met alle steun”, aldus Alphons van der Heijden, voorzitter van de Voedselbank Boxtel.

Alle sponsoren waren donderdag uitgenodigd om een toast uit te brengen op het heugelijke feit. Ook andere bezoekers waren welkom. Zij kregen uitleg van de enthousiaste vrijwilligers over de organisatie.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

SNS Bank Peijnenburg Verzuimbegeleiding Geld en Makelaardij Geerts advies Proef Culinair Olieenzo Café zaal Kloosterzicht Beleef Boxtel Modecentrum Frans Theelen Gemeente Boxtel Uitvaartonderneming Bijnen Doornmalen electro