RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
20:56:28    zondag, 17 februari 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Zondag, 01 juli 2012 15:24 uur, laatst gewijzigd op 01 juli 2012 19:02 uur

Klusjesmannen even in Gemonde

Klusjesmannen even in Gemonde

Op de foto: Een geweldige surprise op het Gimmese Countryfestival: een optreden van De Klusjesmannen. (Foto: Peter de Koning).

Het terrein achter zaal De Schuif in Gemonde was zondag omgebouwd tot het eerste Gimmese Countryfestival. Honderden mensen kwamen op het evenement af. Ook De Klusjesmannen Sander Lantinga en Ramon Verkoeijen kwamen een kijkje nemen en dansten vrolijk mee.

De zon kwam zondag geregeld door en dat was een opluchting voor de organisatie van het eerste Gimmese Countryfestival. ,,Al waren we echt niet meteen naar binnen gegaan als er een buitje was gevallen”, aldus Betsie van Houten, samen met haar man Arthur oprichter van de organiserende vereniging The Rodeo Dancers. Ze is tevreden met de hoge opkomst. ,,Ik zie verschillende bezoekers die ik nog nooit gezien heb en dat is erg leuk.”

DJ Arthur en het Belgische duo Mister P en Lies zorgden de hele middag voor countrymuziek en bezoekers konden op het grote podium hun danspassen tonen. Van Houten gaf tussendoor een workshop linedance op een zelfgeschreven nummer van DJ Arthur. Ook stonden er verschillende kraampjes waar country- en westernspullen werden verkocht.

De gehele opbrengst van het festival gaat naar Energy4All, een stichting die geld inzamelt voor onderzoek naar energiestofwisselingsziekten.

Lees meer in Brabants Centrum van donderdag 5 juli.

Auteur: Annelieke van der Linden

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Proef Culinair Huidtherapie Peijnenburg Verzuimbegeleiding Geld en Makelaardij Meubelmakerijdenberg Doornmalen electro Café zaal Kloosterzicht Geerts advies Uitvaartonderneming Bijnen SNS Bank Modecentrum Frans Theelen Olieenzo