RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
04:31:52    woensdag, 21 november 2018
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Zaterdag, 03 augustus 2013 07:55 uur

Klinkers halfjaar later eruit

Klinkers halfjaar later eruit

Op de foto: Reconstructie van de Baandervrouwenlaan start niet in september zoals gepland, maar in het voorjaar van 2014. (Foto: Peter de Koning).

De reconstructie van de Baandervrouwenlaan in Boxtel is opgeschoven naar het voorjaar van 2014. Eigenlijk zou het wegdek in september al op de schop gaan, maar dat blijkt niet haalbaar, meldt wethouder Willie van de Langenberg (Openbare Ruimte). Aanpassingen in het oorspronkelijke ontwerp zorgen voor de vertraging.

In april besloot het college van B. en W. de oorspronkelijke opzet van de herinrichting drastisch aan te passen na een stormvloed aan kritiek uit de buurt. De veelbesproken verkeersknip ter hoogte ter hoogte van supermarkt Plus werd geschrapt en het deel tussen de Parkweg en Bosscheweg wordt pas in een later stadium aangepakt.

,,Deze aanpassingen noopten ons om het bestek aan te passen. Dat was nog een hele klus. We kunnen nu het werk gaan aanbesteden, maar dat betekent dat we op zijn vroegst in oktober zouden kunnen starten met de werkzaamheden. Niet echt een ideale tijd om de riolering te vernieuwen gelet op de hoge grondwaterstanden in het najaar”, aldus wethouder Van de Langenberg.

De Baandervrouwenlaan wordt tussen de Sint-Severusstraat en de Parkweg omgevormd tot een 30-kilometerzone met vrij liggende fietspaden.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Uitvaartonderneming Bijnen SNS Bank Beleef Boxtel Kindertuin Doornmalen electro Gemeente Boxtel Geld en Makelaardij 040Fit Rijschool Dolman Zwanenberg adviesgroep Natasja fashion Toverboom Café zaal Kloosterzicht Tiga Huidtherapie Meubelmakerijdenberg Modecentrum Frans Theelen Koppelmans Geerts advies