RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
01:26:49    dinsdag, 25 september 2018
brabants centrum logo


agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
úúf

agendaAgenda

volledige agenda >>
Donderdag, 10 oktober 2013 17:10 uur, laatst gewijzigd op 10 oktober 2013 17:11 uur

Kleurige lipdub bij JRL

Kleurige lipdub bij JRL

Op de foto: Leerlingen van het JRL namen nog even de laatste danspasjes door voordat de lipdub werd opgenomen. (Foto: Annelieke van der Linden).

In het Jacob-Roelandslyceum (JRL) waren donderdag na schooltijd allerlei verklede tweede-, derde- en vierdeklassers te zien. Zij namen een lipdub op, een videoclip die in één keer wordt gefilmd en waarbij geen montage plaatsvindt. De leerlingen kozen voor het swingende nummer ’Mambo No. 5’ van Lou Bega.

Vijfdeklasser Bregje van Boxtel kroop in de rol van regisseuse en Janne Hendriks uit 4 vwo verzorgde de pr en had een dansrol in de lipdub. ,,Het is veel werk om alles te organiseren, maar we zijn tevreden met het resultaat.” De kinderen waren uitgedost in kleurige kleren, gekke hoedjes, afropruiken en hawairokjes en dansten vol enthousiasme op de swingende klanken.

Vanaf het podium in de aula van het JRL filmde de regisseuse allerlei groepjes door de school. De gehele groep eindigde op het grasveld achter het schoolgebouw. De opname van de lipdub is binnenkort te zien via het Youtubekanaal ’Jrlcultuur’. Een korte impressie is te zien op de Facebookpagina van Brabants Centrum.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Doornmalen electro Kindertuin Rijschool Dolman Uitvaartonderneming Bijnen SNS Bank Beleef Boxtel Gemeente Boxtel Café zaal Kloosterzicht Geld en Makelaardij TopSlank Huidtherapie Geerts advies Olieenzo Koppelmans Natasja fashion Zwanenberg adviesgroep Toverboom