01:56:35    dinsdag, 07 juli 2020
brabants centrum logo
Donderdag, 10 oktober 2013 17:10 uur, laatst gewijzigd op 10 oktober 2013 17:11 uur

Kleurige lipdub bij JRL

Kleurige lipdub bij JRL

Op de foto: Leerlingen van het JRL namen nog even de laatste danspasjes door voordat de lipdub werd opgenomen. (Foto: Annelieke van der Linden).

In het Jacob-Roelandslyceum (JRL) waren donderdag na schooltijd allerlei verklede tweede-, derde- en vierdeklassers te zien. Zij namen een lipdub op, een videoclip die in één keer wordt gefilmd en waarbij geen montage plaatsvindt. De leerlingen kozen voor het swingende nummer ’Mambo No. 5’ van Lou Bega.

Vijfdeklasser Bregje van Boxtel kroop in de rol van regisseuse en Janne Hendriks uit 4 vwo verzorgde de pr en had een dansrol in de lipdub. ,,Het is veel werk om alles te organiseren, maar we zijn tevreden met het resultaat.” De kinderen waren uitgedost in kleurige kleren, gekke hoedjes, afropruiken en hawairokjes en dansten vol enthousiasme op de swingende klanken.

Vanaf het podium in de aula van het JRL filmde de regisseuse allerlei groepjes door de school. De gehele groep eindigde op het grasveld achter het schoolgebouw. De opname van de lipdub is binnenkort te zien via het Youtubekanaal ’Jrlcultuur’. Een korte impressie is te zien op de Facebookpagina van Brabants Centrum.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Elan Bikes support Alfa Uitvaartonderneming Bijnen Olieenzo Beleef Boxtel Huidtherapie Geerts advies buisman optiek Meubelmakerijdenberg EmielTechniek Remax-optimus TopSlank Filipe Geld en Makelaardij Café zaal Kloosterzicht Toverboom