18:56:11    donderdag, 16 juli 2020
brabants centrum logo
Zondag, 29 december 2013 20:58 uur, laatst gewijzigd op 29 december 2013 20:59 uur

Kleine brand bij 't Dommeltje

Kleine brand bij \'t Dommeltje

Op de foto: De Boxtelse brandweer rukte uit naar activiteitenboerderij 't Dommeltje om te controleren of de brand in de keuken daadwerkelijk gedoofd was. (Foto: Sander van Gils).

Bij activiteitenboerderij 't Dommeltje aan Hoog Munsel in Boxtel woedde zondagavond een kleine brand in de keuken. De eigenaar liep tijdens een bluspoging brandwonden op. De Boxtelse brandweer kwam ter plaatse om te controleren of het vuur daadwerkelijk gedoofd was.

In de keuken sloeg omstreeks 18.00 uur de vlam in de pan. De eigenaar raakte gewond en ging op eigen gelegenheid naar het ziekenhuis. Hij en twee andere personeelsleden ademden rook in. Er kwam een ambulance ter plaatse die het personeel nakeek. De brandweer controleerde de keuken en constateerde dat het vuur volledig gedoofd was.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Huidtherapie Beleef Boxtel buisman optiek Podium Boxtel Geerts advies Geld en Makelaardij Meubelmakerijdenberg Filipe Alfa TopSlank Elan Bikes support Uitvaartonderneming Bijnen Olieenzo EmielTechniek Toverboom Café zaal Kloosterzicht