08:36:39    zondag, 05 juli 2020
brabants centrum logo
Woensdag, 30 oktober 2013 10:03 uur, laatst gewijzigd op 30 oktober 2013 10:05 uur

Kledingkoopjes bij Vincentius

Kledingkoopjes bij Vincentius

Een leegstaand pand aan het Stationsplein 6 in Boxtel is sinds dinsdag omgetoverd tot een grote modezaak waar bezoekers kleding voor een prikkie kunnen kopen. Initiatiefnemer is de Vincentiusvereniging. Zij gebruikt de opbrengst van de verkoop voor mensen in Boxtel en omgeving die rond moeten komen van een beperkt inkomen.

Vrijwilliger Betsie van der Sloot geeft aan dat de Vincentiusvereniging kleding heeft ontvangen van de Lionsclub Best-Oirschot. ,,We mochten dit leegstaande pand aan het Stationsplein gebruiken voor de verkoop.” De ruimtes zijn ingericht met lange tafels waarop broeken, truien, blazers, T-shirts, hemdjes, jassen, rokken en jurken in alle kleuren, soorten en maten liggen. Ook staan er rekken met allerlei kledingstukken. Bezoekers krijgen zelfs de kans hun kleding te passen en te showen voor een spiegel.

De kledingverkoop vindt nog plaats op woensdag 30 en donderdag 31 oktober tussen 10.00 en 16.00 uur aan het Stationsplein. De prijzen varieren van 0,50 eurocent tot ongeveer 25 euro. Meer informatie: www.vincentiusboxtel.nl.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Geld en Makelaardij Uitvaartonderneming Bijnen Huidtherapie Café zaal Kloosterzicht TopSlank EmielTechniek Toverboom Doornmalen electro Olieenzo Filipe Alfa Meubelmakerijdenberg Remax-optimus Beleef Boxtel Podium Boxtel buisman optiek