02:01:43    woensdag, 08 april 2020
brabants centrum logo
Zondag, 04 december 2011 11:50 uur, laatst gewijzigd op 04 december 2011 11:54 uur

Klaar voor derby ODC-Boxtel

Klaar voor derby ODC-Boxtel

Op de foto: Pascal van den Brand scoort 1-0 in de derby tegen ODC. (Archieffoto: Albert Stolwijk).

Boxtel maakt zich op voor een herhaling van het voetbalfeest waarmee de competitie op 4 september van start ging. Zondagmiddag om 14.30 uur trappen ODC en Boxtel af voor een heuse derby in de derde klasse. Het veld in sportpark Molenwijk is vanochtend goedgekeurd; er kan dus gevoetbald worden.

Muziek van de Aggemarvanhuisaf Band en verschillende kraampjes met koek en zopie moeten het verblijf in sportpark Molenwijk aangenaam maken. Niet alleen veel supporters van beide clubs zullen present zijn, ook beide clubbesturen zijn aanwezig, net als het voltallige gemeentebestuur, bestaande uit burgemeester Van Beers en de wethouders Van der Zanden, Van Aert, Van de Wiel en Van de Langenberg.

ODC ontvangst de genodigden in de kantine van tennisclub De Merletten. Vanaf 14.00 uur begeven alle genodigden zich naar de hoofdtribune, waar een aantal zitplaatsen is gereserveerd. Verder rekenen ODC en Boxtel op een groot aantal supporters, die zich langs de zijlijn zullen opstellen voor een voetbalfeest. Zowel ODC als Boxtel vertrouwen erop dat de derby zich - net als op 4 september in  sportpark Munsel - in een sportieve sfeer zal voltrekken. Toen won thuisclub Boxtel met 1-0 dankzij een treffer van Pascal van den Brand.

Auteur: Marc Cleutjens

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

TopSlank buisman optiek Uitvaartonderneming Bijnen Olieenzo Doornmalen electro Toverboom EmielTechniek Modecentrum Frans Theelen Beleef Boxtel Remax-optimus Huidtherapie Podium Boxtel Café zaal Kloosterzicht Meubelmakerijdenberg Geld en Makelaardij Geerts advies