16:48:35    donderdag, 09 juli 2020
brabants centrum logo
Dinsdag, 08 mei 2012 09:37 uur, laatst gewijzigd op 08 mei 2012 09:38 uur

Klaagzangers zoeken versterking

Klaagzangers zoeken versterking

Op de foto: De klaagzangers tijdens de Heilig Bloedprocessie vorig jaar. (Foto: Peter de Koning).

De Heilig Bloedprocessie trekt zondag 3 juni door de straten van Boxtel. De groep klaagzangers is op zoek naar mensen die graag mee willen zingen.

De klaagzangers zingen tijdens de processie een aantal keer ’Libera Me’ van Orlando di Lasso. Dit is een stuk voor vier mannenstemmen. Het gezelschap doet een dringende oproep aan (oud-)leden van diverse Boxtelse koren, maar ook aan andere mannen met hoge zangstem of dames met een lage zangstem.

Het muziekgezelschap komt bij elkaar op zondag 3 juni om 14.00 uur bij de Sint-Petrusschool aan de Burgakker in Boxtel voor het omkleden en repeteren. Dames en heren die de klaagzangersgroep willen versterken, kunnen een e-mail sturen naar heilighartkoor@telfort.nl. Per omgaande krijgen de klaagzangers de partituur in hun mailbox.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Geerts advies Café zaal Kloosterzicht Huidtherapie Elan Bikes support Filipe Uitvaartonderneming Bijnen TopSlank Geld en Makelaardij Podium Boxtel Doornmalen electro Alfa Meubelmakerijdenberg EmielTechniek Remax-optimus Olieenzo buisman optiek