19:21:59    dinsdag, 14 juli 2020
brabants centrum logo
Woensdag, 23 mei 2012 15:32 uur, laatst gewijzigd op 23 mei 2012 15:33 uur

'Kirmes' vol Boxtelse klanken

\'Kirmes\' vol Boxtelse klanken

Op de foto: De Aggemarvanhuisaf Band haalt muzikaal alles uit de kast om het kermisfeest in Altrich op te vrolijken.

Afgelopen weekend verzorgde De Aggemarvanhuisaf Band voor de derde keer in vijf jaar een aantal optredens in het Duitse Moezeldorpje Altrich. Het feestorkest was uitgenodigd om de plaatselijke kermis op te vrolijken.

Op uitnodiging van de Männergesangverein Altrich reisden de Boxtelse muzikanten zaterdagochtend per touringcar naar het buurdorpje van jumelagegemeente Wittlich. De contacten zijn enkele jaren geleden aangeknoopt dankzij zangvereniging Sint-Petrus & Sint-Cecilia, die al jaren lang vriendschapsbanden onderhoudt met het Duitse mannenkoor.

De Aggemarvanhuisaf Band vierde onlangs het vijftigjarig bestaan met een geslaagd reünieconcert. Het is de muzikanten wel toevertrouwd om de feestvreugde te verhogen en dat was in Altrich niet anders. Hun meegereisde fans hoefden dan ook nauwelijks moeite te doen om de Duitse jeugd zaterdagavond aan het dansen te krijgen op het succesnummer ’Twee Emmertjes Water Halen’.

En ook zondag, na afloop van de hoogmis, zorgden de muziekkapel van Boxtel's Harmonie dat de kleinschalige kermis opnieuw een onvergetelijk feest werd. Zondagavond laat arriveerde De Aggemarvanhuisaf Band zoals dat heet moe maar voldaan bij repetitielokaal De Dishoek. Twee uur file onderweg kon de pret niet drukken.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Huidtherapie Doornmalen electro Elan Bikes support Toverboom Café zaal Kloosterzicht Filipe TopSlank Geld en Makelaardij buisman optiek Remax-optimus Beleef Boxtel Meubelmakerijdenberg Podium Boxtel EmielTechniek Olieenzo Uitvaartonderneming Bijnen