RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
00:18:59    zondag, 24 februari 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Donderdag, 14 februari 2013 15:08 uur

Kindertuin viert Valentijnsdag

Kindertuin viert Valentijnsdag

De buitenschoolse opvang Kindertuin organiseerde donderdag een speciaal Valentijn IJsdansfestival voor tachtig kinderen tussen de 4 en 13 jaar die vakantieopvang hebben. De jeugd die opgevangen wordt op de locaties van de Kindertuin in Boxtel, Lennisheuvel en Best, kwam naar het schoolplein van basisschool De Vorsenpoel om onder andere te schaatsen, soep te maken en te knutselen.

Het sneeuwde ’s middags flink in Boxtel en dat was een mooie toevoeging aan het kunstijsbaantje die voor een dag op het schoolplein van De Vorsenpoel lag. De kinderen deinsden niet terug voor het natte weer en maakten kleine rondjes over het ijs. De echte durfals maakten zelfs een ijsdansje op de bekende hits die werden gedraaid.

Binnen kon de jeugd opwarmen door papieren hartjes te knutselen, muziek te draaien aan de speciale deejaytafel of andere spelletjes te doen, zoals biljarten en tafelvoetbal. Verschillende begeleidsters zorgden ervoor dat de kinderen er prachtig uitzagen door ze te schminken. Hanneke Verbeek, locatiehoofd bij Kindertuin, geeft aan dat de buitenschoolse opvang jaarlijks twee grote evenementen probeert te organiseren. ,,Eigenlijk hadden we dit voor de kerstvakantie al in de planning, maar dat werd te kort dag. De carnavalsvakantie was wel geschikt. En de sneeuw is mooi meegenomen!” (Foto's: Annelieke van der Linden).

Auteur: Annelieke van der Linden

Foto's

Kindertuin viert Valentijnsdag Kindertuin viert Valentijnsdag Kindertuin viert Valentijnsdag Kindertuin viert Valentijnsdag Kindertuin viert Valentijnsdag Kindertuin viert Valentijnsdag

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Geerts advies Uitvaartonderneming Bijnen Olieenzo Huidtherapie Proef Culinair SNS Bank Gemeente Boxtel Doornmalen electro Café zaal Kloosterzicht Modecentrum Frans Theelen Peijnenburg Verzuimbegeleiding Beleef Boxtel