00:41:15    maandag, 13 juli 2020
brabants centrum logo
Donderdag, 14 februari 2013 15:08 uur

Kindertuin viert Valentijnsdag

Kindertuin viert Valentijnsdag

De buitenschoolse opvang Kindertuin organiseerde donderdag een speciaal Valentijn IJsdansfestival voor tachtig kinderen tussen de 4 en 13 jaar die vakantieopvang hebben. De jeugd die opgevangen wordt op de locaties van de Kindertuin in Boxtel, Lennisheuvel en Best, kwam naar het schoolplein van basisschool De Vorsenpoel om onder andere te schaatsen, soep te maken en te knutselen.

Het sneeuwde ’s middags flink in Boxtel en dat was een mooie toevoeging aan het kunstijsbaantje die voor een dag op het schoolplein van De Vorsenpoel lag. De kinderen deinsden niet terug voor het natte weer en maakten kleine rondjes over het ijs. De echte durfals maakten zelfs een ijsdansje op de bekende hits die werden gedraaid.

Binnen kon de jeugd opwarmen door papieren hartjes te knutselen, muziek te draaien aan de speciale deejaytafel of andere spelletjes te doen, zoals biljarten en tafelvoetbal. Verschillende begeleidsters zorgden ervoor dat de kinderen er prachtig uitzagen door ze te schminken. Hanneke Verbeek, locatiehoofd bij Kindertuin, geeft aan dat de buitenschoolse opvang jaarlijks twee grote evenementen probeert te organiseren. ,,Eigenlijk hadden we dit voor de kerstvakantie al in de planning, maar dat werd te kort dag. De carnavalsvakantie was wel geschikt. En de sneeuw is mooi meegenomen!” (Foto's: Annelieke van der Linden).

Auteur: Annelieke van der Linden

Foto's

Kindertuin viert Valentijnsdag Kindertuin viert Valentijnsdag Kindertuin viert Valentijnsdag Kindertuin viert Valentijnsdag Kindertuin viert Valentijnsdag Kindertuin viert Valentijnsdag

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Remax-optimus Elan Bikes support Doornmalen electro Toverboom buisman optiek Café zaal Kloosterzicht Olieenzo Filipe Podium Boxtel Alfa EmielTechniek Uitvaartonderneming Bijnen Huidtherapie Geerts advies TopSlank Meubelmakerijdenberg