08:52:22    zaterdag, 04 juli 2020
brabants centrum logo
Maandag, 11 februari 2013 17:53 uur, laatst gewijzigd op 11 februari 2013 18:01 uur

Kindercarnaval in Lennisheuvel

Kindercarnaval in Lennisheuvel

Op de foto: Kinderen zijn geconcentreerd aan het kleuren en tekenen tijdens de feestmiddag op carnavalsmaandag in gemeenschapshuis Orion. (Foto: Peter de Koning).

Voor de tweede opeenvolgende keer hield Vakantiecomité Lennisheuvel maandag het gratis toegankelijke evenement Kindercarnaval in gemeenschapshuis Orion. De jeugd en hun (groot)ouders konden in de grote zaal gedurende enkele uren heerlijk los gaan op de muziek van de Beyerslands Kapel en gelegenheidsdeejay Maurice van den Hout.

Vanaf half drie ’s middags druppelden de kinderen langzaam het gemeenschapshuis binnen. Drie kwartier later was de met slingers en kleurrijke afbeeldingen versierde zaal al bijna helemaal gevuld met grote en kleine carnavalsvierders, die uitgedost waren als onder meer indiaan, piraat, clown, bruidje, prinses of als voetballer. De muziek en de professionele lichtshow zorgden voor de juiste stemming onder de aanwezigen. ,,Kuikentje Piep is mijn favoriete nummer", liet Jop Schellekens (7) weten. ,,Daar kan je lekker op dansen."

Auteur: Stefan Latijnhouwers

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Alfa buisman optiek Elan Bikes support Geld en Makelaardij Uitvaartonderneming Bijnen Huidtherapie Doornmalen electro Meubelmakerijdenberg Geerts advies Filipe Podium Boxtel TopSlank EmielTechniek Olieenzo Beleef Boxtel Toverboom