17:33:40    vrijdag, 10 juli 2020
brabants centrum logo
Donderdag, 03 oktober 2013 15:28 uur, laatst gewijzigd op 06 oktober 2013 18:22 uur

Kindcentrum Nieuwveld in Oost

Kindcentrum Nieuwveld in Oost

Basisschool De Beemden, sbo-school De Maremak en kindercentrum Kindertuin delen sinds vorig jaar een onderkomen aan het Apollopad. Donderdagmiddag werd de naam van het gebouw onthuld. Kindcentrum Nieuwveld is de naam waaronder de drie gaan samenwerken.

De naam Nieuwveld heeft volgens directeur Kees van den Boom een historische achtergrond en past binnen de Boxtelse omgeving. ,,In de historie komt deze naam al voor”, legt hij uit. ,,We hebben samen met collega’s en ouders diverse mogelijkheden bekeken. Ook de gemeente is hierbij om advies gevraagd, want het moest een naam zijn die momenteel in Boxtel nog niet gebruikt wordt.”

Leerkracht Bert van der Pasch van De Maremak onthulde samen met leerling Luuk de nieuwe naam van het gebouw. Met het loslaten van ballonnen werd de naam gelanceerd. Kindcentrum Nieuwveld prijkt voortaan op de gevel van het gebouw. (Foto: Mariëlle Wijffelaars).

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Geerts advies buisman optiek EmielTechniek Filipe Elan Bikes support Olieenzo Café zaal Kloosterzicht Podium Boxtel Beleef Boxtel Toverboom Remax-optimus Geld en Makelaardij TopSlank Huidtherapie Uitvaartonderneming Bijnen Meubelmakerijdenberg