RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
05:24:27    vrijdag, 22 februari 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Donderdag, 03 oktober 2013 11:22 uur, laatst gewijzigd op 04 oktober 2013 12:47 uur

Kijk!Boxtel tijdens de Herfstfair

Kijk!Boxtel tijdens de Herfstfair

Op de foto: Vanaf de Zwaanse Brug wordt zondag 6 oktober in een bootje over de Dommel gevaren. (Foto: Peter de Koning).

De gemeente Boxtel gaat tijdens de eerste editie van de Herfstfair op zondag 6 oktober op de interactieve tour. Bezoekers van het vernieuwde evenement kunnen onder het motto Kijk!Boxtel op vier plekken op en rond de Markt uitgebreid kennis maken met projecten waarmee de gemeente momenteel bezig is.

Er zijn vier activiteiten bedacht waaraan bezoeker tijdens de Herfstfair kunnen deelnemen en waarbij ze tegelijkertijd kennismaken met projecten in de wijken Centrum en Breukelen. Zo staat bij Meester Mobiel het verkeer centraal. Bij de Croonpassage en restaurant Villa Het Hof staat zondag een Silent Disco opgesteld waarbij iedereen kan dansen met een draadloze koptelefoon op. De activiteit Krachtige Kern gaat van start bij de Sint-Petrusbasiliek. Bezoekers krijgen de kans de Sint-Petrustoren tot de gewelven te beklimmen en te genieten van een uitzicht over het centrum en de cultuurhistorische as.

Nabij de Zwaanse Brug vertrekt om het uur een bootje van waterschap De Dommel richting Stapelen en weer terug. Bij deze activiteit, die Door de Dommel wordt genoemd, krijgen bezoekers informatie over de ecologische verbindingszone die is gerealiseerd. Bouwen aan Breukelen gaat in op de bouwwerkzaamheden in Boxtel. Mensen krijgen tijdens de Herfstfair de kans hun eigen woning van Lego te bouwen.

Deze activiteiten vinden plaats tussen 12.00 en 17.00 uur, de openingstijden van de Herfstfair. Acteurs van Boxtheater vervullen op humoristische wijze de rol van gastvrouw of gastheer bij de activiteiten.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Beleef Boxtel Proef Culinair Olieenzo Huidtherapie Peijnenburg Verzuimbegeleiding Modecentrum Frans Theelen Geld en Makelaardij Gemeente Boxtel Doornmalen electro Uitvaartonderneming Bijnen Geerts advies Meubelmakerijdenberg