RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
05:59:23    vrijdag, 22 februari 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Dinsdag, 16 juli 2013 11:02 uur, laatst gewijzigd op 16 juli 2013 11:47 uur

Kevin van Weert pakt EK-zilver

Kevin van Weert pakt EK-zilver

Op de foto: De succesvolle leden van de Boxtelse taekwondoschool TSD poseren samen met hun bondscoach. Van links naar rechts Atmane Qoubbane, Ad Dekker, Jolijn van Eisden en Kevin van Weert. (Foto: TSD).

De Boxtelse taekwondoka Kevin van Weert is afgelopen weekeinde als tweede geëindigd tijdens de strijd om het Europees kampioenschap taekwondo in Barcelona. Hij won zilver op het onderdeel individueel sparren. Plaatsgenoot Atmane Quoubbane greep met de Nederlandse ploeg eveneens zilver bij teambreaking. Oranje stond onder aanvoering van bondscoach Ad Dekker uit Boxtel.

Aan het EK in Spanje deden 260 deelnemers uit zestien landen mee. De Nederlandse selectie behaalde in totaal liefst 26 individuele en twee teamprijzen binnen: tienmaal goud, vijfmaal zilver en dertien keer brons. De plakken werden behaald op de onderdelen individueel sparring, tulls, teamsparring en teambreaking.

De zilveren plakken van Van Weert en Quobanne stralen ook af op Dekkers taekwondoschool TSD. Datzelfde geldt overigens voor een gouden medaille die Jolijn van Eisden veroverde. De Tilburgse die sinds jaar en dag bij TSD traint prolongeerde haar titel in de A-klasse Sparring Hyper Weight.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Geld en Makelaardij Gemeente Boxtel Uitvaartonderneming Bijnen Meubelmakerijdenberg Café zaal Kloosterzicht Peijnenburg Verzuimbegeleiding Proef Culinair Geerts advies Beleef Boxtel Doornmalen electro Modecentrum Frans Theelen Huidtherapie