00:17:24    woensdag, 08 april 2020
brabants centrum logo
Vrijdag, 16 december 2011 17:25 uur

Kerststal Liempde gaat weer open

Zaterdag 17 december wordt de kerststal aan de Hamsestraat voor het tiende jaar op rij feestelijke geopend. Vanaf de kiosk in het Concordiapark start om 18.00 uur een lampionnenoptocht voor de kinderen.

De stoet vertrekt onder begeleiding van de kerstman en carnavalsprins Frankie d'n Urste en zijn adjudant Hans van Abeelen. Het ludieke duo is immers lid van de buurtvereniging Roderweg die de kerststal jaarlijk opbouwt.

Na de openingshandeling wordt koffie, thee en warme chocolademelk geschonken bij de stal. Een speciaal samengestelde kerstband is present voor de muzikale omlijsting. In de kerststal, die tot Driekoningen is te bezichtigen voor het publiek, staat een knikengel waarin een vrijwillige bijdrage kan worden gestort. Evenals vorige jaren gaat de totale opbrengst naar de stichting 'Doe een wens' (www.doeeenwens.nl).

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Meubelmakerijdenberg Huidtherapie Geld en Makelaardij Beleef Boxtel Geerts advies Café zaal Kloosterzicht EmielTechniek Remax-optimus Uitvaartonderneming Bijnen Olieenzo Doornmalen electro Podium Boxtel Filipe TopSlank Toverboom Modecentrum Frans Theelen