RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
21:27:30    zondag, 17 februari 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Dinsdag, 23 december 2014 12:39 uur, laatst gewijzigd op 23 december 2014 12:40 uur

Kerstspecial: veel leesplezier!

Kerstspecial: veel leesplezier!

Omdat de huisdrukker van Brabants Centrum, Janssen/Pers in Gennep, op Eerste en Tweede Kerstdag is gesloten, verschijnt deze week geen reguliere papieren editie van uw dagblad op donderdag in bus. In plaats daarvan heeft de redactie - net als vorig jaar - voor een alternatief gekozen. De afgelopen weken is druk gewerkt aan de samenstelling van een kerstspecial die half zo groot is als het zogeheten Berliner formaat dat de abonnees wekelijks op de deurmat vinden. Deze uitgave wordt dinsdag 23 december verspreid.

De kerstspecial bevat geen nieuwsberichten, maar louter achtergrondverhalen. Artikelen waarin duidelijk wordt dat het goed leven, wonen en werken is in Boxtel en omliggende dorpen. Precies zoals Brabants Centrum ook de afgelopen zeventig jaar onder de aandacht heeft proberen te brengen. Ook de kerst- en nieuwjaarswensen van adverteerders, verenigingen en instellingen komen in dit bewaarnummer voor onder de kerstboom aan bod.

Redactie en administratie zijn in de week van 22 tot en met 26 december beperkt en alleen via e-mail bereikbaar. In de week ná Kerstmis is de verspreiding eveneens anders dan normaal, omdat donderdag 1 januari, Nieuwsjaarsdag de drukkerij opnieuw gesloten is. De krant verschijnt dan op vrijdag 2 januari en bevat onder meer de jaaroverzichten van 2014. Bijdragen voor deze eerste uitgave van het nieuwe jaar, zowel kopij als advertenties, dienen uiterlijk dinsdag 30 december om 12.00 uur te zijn ingezonden.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Gemeente Boxtel Beleef Boxtel Geerts advies Café zaal Kloosterzicht Olieenzo Modecentrum Frans Theelen Uitvaartonderneming Bijnen Proef Culinair Meubelmakerijdenberg Geld en Makelaardij Peijnenburg Verzuimbegeleiding SNS Bank