19:32:40    zondag, 21 juli 2019
brabants centrum logo
Dinsdag, 23 december 2014 12:39 uur, laatst gewijzigd op 23 december 2014 12:40 uur

Kerstspecial: veel leesplezier!

Kerstspecial: veel leesplezier!

Omdat de huisdrukker van Brabants Centrum, Janssen/Pers in Gennep, op Eerste en Tweede Kerstdag is gesloten, verschijnt deze week geen reguliere papieren editie van uw dagblad op donderdag in bus. In plaats daarvan heeft de redactie - net als vorig jaar - voor een alternatief gekozen. De afgelopen weken is druk gewerkt aan de samenstelling van een kerstspecial die half zo groot is als het zogeheten Berliner formaat dat de abonnees wekelijks op de deurmat vinden. Deze uitgave wordt dinsdag 23 december verspreid.

De kerstspecial bevat geen nieuwsberichten, maar louter achtergrondverhalen. Artikelen waarin duidelijk wordt dat het goed leven, wonen en werken is in Boxtel en omliggende dorpen. Precies zoals Brabants Centrum ook de afgelopen zeventig jaar onder de aandacht heeft proberen te brengen. Ook de kerst- en nieuwjaarswensen van adverteerders, verenigingen en instellingen komen in dit bewaarnummer voor onder de kerstboom aan bod.

Redactie en administratie zijn in de week van 22 tot en met 26 december beperkt en alleen via e-mail bereikbaar. In de week ná Kerstmis is de verspreiding eveneens anders dan normaal, omdat donderdag 1 januari, Nieuwsjaarsdag de drukkerij opnieuw gesloten is. De krant verschijnt dan op vrijdag 2 januari en bevat onder meer de jaaroverzichten van 2014. Bijdragen voor deze eerste uitgave van het nieuwe jaar, zowel kopij als advertenties, dienen uiterlijk dinsdag 30 december om 12.00 uur te zijn ingezonden.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Peijnenburg Verzuimbegeleiding Beleef Boxtel Geld en Makelaardij Huidtherapie Modecentrum Frans Theelen Gemeente Boxtel Geerts advies Meubelmakerijdenberg Proef Culinair Uitvaartonderneming Bijnen Café zaal Kloosterzicht