RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
11:26:09    maandag, 18 februari 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Maandag, 23 december 2013 12:28 uur, laatst gewijzigd op 23 december 2013 14:50 uur

Kerstspecial Brabants Centrum

Kerstspecial Brabants Centrum

Brabants Centrum presenteert maandag 23 december een 48 pagina's tellende kerstspecial. De krant verschijnt op een kleiner formaat (half Berliner in krantentermen) en wordt onder alle abonnees verspreid.

De kerstspecial is de laatste krant die Brabants Centrum in 2013 onder haar lezers verspreidt. De krant bevat uitsluitend interviews en reportages met bijzondere inwoners van het verspreidingsgebied van de krant. Donderdag 26 december verschijnt er geen krant.

De eerstvolgende reguliere editie van Brabants Centrum rolt donderdag 2 januari van de drukpers. Daarin staan onder meer de terugblikken in woord en beeld op 2013. Ook blikt de redactie uitgebreid terug op de Sjef van Run Memorial, die in samenwerking met RKSV Boxtel en de gemeente Boxtel werd georganiseerd.

Verder bevat die editie een uitgebreide reportage over de Liempdse voetbalster Mauri van de Wetering van PSV/FC Eindhoven. Die reportage was bedoeld voor de kerstspecial, maar is door een fout in de opmaak van de krant weggevallen. We betreuren deze vergissing en zetten die volgende week graag recht.

Het kantoor van Brabants Centrum is op Eerste en Tweede Kerstdag, alsmede vrijdag 27 december gesloten. De redactie is bereikbaar via bc@brabantscentrum.nl. Eventuele bezorgklachten ontvangen we ook graag digitaal of via het antwoordapparaat: 0411-67 25 13. (Foto: Peter de Koning).

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Geerts advies Meubelmakerijdenberg Peijnenburg Verzuimbegeleiding Beleef Boxtel SNS Bank Huidtherapie Doornmalen electro Modecentrum Frans Theelen Olieenzo Gemeente Boxtel Café zaal Kloosterzicht Uitvaartonderneming Bijnen