13:18:45    woensdag, 01 april 2020
brabants centrum logo
Donderdag, 08 december 2011 15:38 uur, laatst gewijzigd op 09 december 2011 14:08 uur

Kerstmarkt bij De La Salle

Kerstmarkt bij De La Salle

Op de foto: Fia Fiers (tweede van links) van Stichting Sterk in Werk is tijdens de kerstmarkt in de tuinkas samen met een jongere bezig met het vervaardigen van kerststukjes. (Foto: Albert Stolwijk).

Stichting Sterk in Werk, onderdeel van de Koraal Groep, hield donderdag in en bij de tuinkas op het terrein van zorginstelling De La Salle aan de Schijndelseweg in Boxtel een kerstmarkt. De verschillende kraampjes, kerstbomen, vuurkorven en de muziek zorgden voor een sfeervolle entourage. De opbrengst gaat dit keer naar Stichting Santosa op Sri Lanka.

De kerstmarkt werd bezocht door ouders en leerlingen van de Michaëlschool en bewoners van Boxtel, waaronder oma’s en opa’s met kleinkinderen. Bij de verschillende kraampjes en in de tuinkas werden onder meer kaarsen verkocht en tweedehands en zelfgemaakte kerstartikelen aan de man gebracht. Bovendien kon het publiek grabbelen in een grabbelton en waren jongeren van Sterk in Werk druk in de weer met het bakken van pannenkoeken.

,,De jongeren helpen ook mee met het maken en verkopen van kerststukjes, waarbij ze begeleid worden door medewerkers van Sterk in Werk”, liet werkbegeleider Johan van Gorp weten. ,,Bovendien hebben ze ons geassisteerd bij het voorbereiden van de lunch voor zo’n honderd personen; naast tachtig jongeren ook zo’n twintig personeelsleden. Op het menu stonden onder meer worsten- en saucijzenbroodjes, kerstbrood, broodjes met beleg en snert."

Auteur: Stefan Latijnhouwers

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Podium Boxtel EmielTechniek Olieenzo Huidtherapie Beleef Boxtel Café zaal Kloosterzicht Filipe Modecentrum Frans Theelen Doornmalen electro Uitvaartonderneming Bijnen Elan Bikes support Toverboom Meubelmakerijdenberg TopSlank Geld en Makelaardij buisman optiek