20:13:23    donderdag, 02 juli 2020
brabants centrum logo
Maandag, 16 december 2013 09:10 uur, laatst gewijzigd op 16 december 2013 16:36 uur

Kerstdiner in tuincentrum

Kerstdiner in tuincentrum

Voor vijftig inwoners van Boxtel die afhankelijk zijn van de Voedselbank staat dinsdag 17 december een bijzonder evenement op het programma. Zij mogen genieten van een kerstdiner op een speciale locatie: midden in tuincentrum Overvecht aan Vuurijzer in Boxtel. De eigenaren van het tuincentrum zochten de samenwerking met verschillende ondernemers uit de wijk Selissenwal.

Alle genodigden worden thuis opgehaald door een kerstman met wel heel speciaal vervoer… ,,Boxtelaar Jan van Esch is eigenaar van de Engelse oldtimer dubbeldekker The Red Lady. Hij wilde graag meewerken aan het initiatief”, aldus Van Engelen. Ook heeft tuincentrum Overvecht samenwerking gezocht met andere ondernemers in de wijk Selissenwal. ,,Mijn schoonzoon verzorgt het diner met zijn koks en mag gebruikmaken van de keuken van restaurant De Bourgondiër”, vertelt Van Engelen.

De levensmiddelen voor het diner worden gesponsord door supermarkt Plus Van der Horst. Ook worden tijdens het diner allerlei artikelen weggeven die beschikbaar zijn gesteld door EP Elektrozaak Rickelman, cafetaria Plaza Select, bakkerij Gillis, bloemsierkunst Marimba, bakkerij Jan de Leijer en Hoepelman Kappers. (Foto: Peter de Koning).

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Podium Boxtel TopSlank Geld en Makelaardij Meubelmakerijdenberg Geerts advies Elan Bikes support Doornmalen electro Beleef Boxtel Café zaal Kloosterzicht buisman optiek Alfa Remax-optimus Filipe Olieenzo Toverboom EmielTechniek