RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
01:57:55    zaterdag, 16 februari 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Maandag, 16 december 2013 09:10 uur, laatst gewijzigd op 16 december 2013 16:36 uur

Kerstdiner in tuincentrum

Kerstdiner in tuincentrum

Voor vijftig inwoners van Boxtel die afhankelijk zijn van de Voedselbank staat dinsdag 17 december een bijzonder evenement op het programma. Zij mogen genieten van een kerstdiner op een speciale locatie: midden in tuincentrum Overvecht aan Vuurijzer in Boxtel. De eigenaren van het tuincentrum zochten de samenwerking met verschillende ondernemers uit de wijk Selissenwal.

Alle genodigden worden thuis opgehaald door een kerstman met wel heel speciaal vervoer… ,,Boxtelaar Jan van Esch is eigenaar van de Engelse oldtimer dubbeldekker The Red Lady. Hij wilde graag meewerken aan het initiatief”, aldus Van Engelen. Ook heeft tuincentrum Overvecht samenwerking gezocht met andere ondernemers in de wijk Selissenwal. ,,Mijn schoonzoon verzorgt het diner met zijn koks en mag gebruikmaken van de keuken van restaurant De Bourgondiër”, vertelt Van Engelen.

De levensmiddelen voor het diner worden gesponsord door supermarkt Plus Van der Horst. Ook worden tijdens het diner allerlei artikelen weggeven die beschikbaar zijn gesteld door EP Elektrozaak Rickelman, cafetaria Plaza Select, bakkerij Gillis, bloemsierkunst Marimba, bakkerij Jan de Leijer en Hoepelman Kappers. (Foto: Peter de Koning).

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Modecentrum Frans Theelen Café zaal Kloosterzicht Meubelmakerijdenberg SNS Bank Beleef Boxtel Olieenzo Gemeente Boxtel Geld en Makelaardij Doornmalen electro Uitvaartonderneming Bijnen Huidtherapie Geerts advies