12:42:29    dinsdag, 16 juli 2019
brabants centrum logo
Donderdag, 25 december 2014 08:40 uur, laatst gewijzigd op 25 december 2014 08:44 uur

Kerstavond: niet alleen blijven

Kerstavond: niet alleen blijven

Op de foto: Muzikaal omlijst door twee accordeonisten van het Dükerskoor werd het kerstdiner voor kwetsbare ouderen van 'Eet met je hart' een gezellige avond. (Foto: Peter de Koning).

Zestien zogeheten kwetsbare ouderen die anders kerstavond in hun eentje hadden doorgebracht, kwamen woensdag samen in restaurant De Deugeniet. Op uitnodiging van 'Eet met je hart', het succesvolle seniorenproject van Babs van Geel en haar vrijwilligers, nuttigden ze samen een kerstdiner.

Ouderen uit de gemeente Boxtel die gedurende de kerst echt alleen zijn en niemand zien, waren uitgenodigd voor het kerstdiner dat door Leonie Smits en haar team was bereid. ,,We proberen op deze manier ook deze mensen tijdens deze dagen even een gevoel van warmte mee te geven. Het samen mogen vieren, elkaar op die momenten mogen ontmoeten", aldus Ivy van Geel, de coördinator van de Boxtelse afdeling van het inmiddels in diverse gemeenten in Nederland uitgerolde project.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Meubelmakerijdenberg Olieenzo Café zaal Kloosterzicht Gemeente Boxtel Beleef Boxtel Huidtherapie Doornmalen electro Geerts advies Uitvaartonderneming Bijnen Modecentrum Frans Theelen Proef Culinair