21:07:42    maandag, 22 juli 2019
brabants centrum logo
Donderdag, 13 december 2012 16:15 uur, laatst gewijzigd op 14 december 2012 11:14 uur

Kerstactiviteiten in Liempde

Kerstactiviteiten in Liempde

Op de foto: Leden van Jong Actief Sportief in Liempde verkopen kerststukjes en kerstbomen tijdens de kerstmarkt die vorig jaar werd gehouden in het dorp. (Archieffoto Albert Stolwijk).

In Liempde staan vrijdag, zaterdag en zondag tal van kerstevenementen op het programma. Zowel de Ondernemersvereniging Liempde (OVL) als de Liempdse horeca organiseert activiteiten om het naderende kerstfeest in te luiden.

Het volle programma start vrijdag om 18.15 uur. Fanfare Concordia opent in de kiosk de kerstmarkt Liemt Lopt Uit. Tot 20.30 uur wordt een kindermodeshow gehouden, ook zijn er muzikale optredens van Noottoestand, Voices en Dississit en presenteren Liempdse verenigingen en ondernemers zich. Van 20.00 tot 24.00 uur wordt een kerstborrel gehouden voor alle inwoners van het dorp. Naast optredens van Hofkapel De Kromploegers worden de cheques van Op Liemt Gemunt uitgereikt en de winnaars van de loterij bekendgemaakt.

Een dag later wordt het startsein gegeven van het tweedaagse evenement Fiste op de Piste. Zaterdag wordt van 12.00 tot 18.00 uur het Liempds open dartskampioenschap gehouden. Vanaf 19.00 uur is deejay Mike van Dijk aanwezig om te zorgen voor een muzikale feestavond, ook de zangers Jaman en Arjon treden op. De feestavond is uitverkocht. Zondag staat van 11.00 tot 14.00 uur de Mega Kerstbingo op het programma. Vanaf 14.00 uur draait deejay Mike van Dijk feestmuziek, ook treden De Zingende Bouwvakker en Arno Sloot op.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Doornmalen electro Meubelmakerijdenberg Huidtherapie Modecentrum Frans Theelen Gemeente Boxtel Geerts advies Beleef Boxtel Proef Culinair Olieenzo Geld en Makelaardij Uitvaartonderneming Bijnen