RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
13:21:20    donderdag, 21 februari 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Donderdag, 13 december 2012 16:15 uur, laatst gewijzigd op 14 december 2012 11:14 uur

Kerstactiviteiten in Liempde

Kerstactiviteiten in Liempde

Op de foto: Leden van Jong Actief Sportief in Liempde verkopen kerststukjes en kerstbomen tijdens de kerstmarkt die vorig jaar werd gehouden in het dorp. (Archieffoto Albert Stolwijk).

In Liempde staan vrijdag, zaterdag en zondag tal van kerstevenementen op het programma. Zowel de Ondernemersvereniging Liempde (OVL) als de Liempdse horeca organiseert activiteiten om het naderende kerstfeest in te luiden.

Het volle programma start vrijdag om 18.15 uur. Fanfare Concordia opent in de kiosk de kerstmarkt Liemt Lopt Uit. Tot 20.30 uur wordt een kindermodeshow gehouden, ook zijn er muzikale optredens van Noottoestand, Voices en Dississit en presenteren Liempdse verenigingen en ondernemers zich. Van 20.00 tot 24.00 uur wordt een kerstborrel gehouden voor alle inwoners van het dorp. Naast optredens van Hofkapel De Kromploegers worden de cheques van Op Liemt Gemunt uitgereikt en de winnaars van de loterij bekendgemaakt.

Een dag later wordt het startsein gegeven van het tweedaagse evenement Fiste op de Piste. Zaterdag wordt van 12.00 tot 18.00 uur het Liempds open dartskampioenschap gehouden. Vanaf 19.00 uur is deejay Mike van Dijk aanwezig om te zorgen voor een muzikale feestavond, ook de zangers Jaman en Arjon treden op. De feestavond is uitverkocht. Zondag staat van 11.00 tot 14.00 uur de Mega Kerstbingo op het programma. Vanaf 14.00 uur draait deejay Mike van Dijk feestmuziek, ook treden De Zingende Bouwvakker en Arno Sloot op.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Beleef Boxtel Café zaal Kloosterzicht Geerts advies Olieenzo Doornmalen electro Geld en Makelaardij Meubelmakerijdenberg Uitvaartonderneming Bijnen Gemeente Boxtel Peijnenburg Verzuimbegeleiding Huidtherapie SNS Bank