RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
03:25:52    zaterdag, 23 februari 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Maandag, 22 december 2014 12:36 uur, laatst gewijzigd op 22 december 2014 12:37 uur

Kerstactie BHC: 900 euro

Kerstactie BHC: 900 euro

Op de foto: Ivy van Geel van Eet met je hart (rechts) toont de cheque van het Baanderherencollege aan één van de ouderen die te gast was op de school. (Foto: Annelieke van der Linden).

Leerlingen én docenten van het Baanderherencollege organiseerden vrijdag een bijzondere kerstactie. Door middel van zelfgemaakte spaarpotjes werd geld ingezameld voor stichting Eet met je hart. Bovendien ging een groepje ouderen op bezoek bij het BHC. Zij genoten van een brunch, tot in de puntjes verzorgd door leerlingen van het praktijkonderwijs. De actie leverde uiteindelijk liefst 922,76 euro op.

In alle klassen van de middelbare school werd een kerstontbijt gehouden. Vrijwilligers van Eet met je hart, de stichting die geld inzamelt om activiteiten te organiseren voor eenzame ouderen, hadden een aantal senioren meegenomen om samen met de leerlingen van het praktijkonderwijs te genieten van een brunch. ,,Jullie hebben fantastisch voor de oudere mensen gezorgd", zei docent Wijnand Vonk tegen zijn leerlingen. ,,Ik heb gemerkt dat de ouderen erg hebben genoten. Er hing een geweldige sfeer."

Vervolgens werd een cheque uitgereikt aan Ivy van Geel van Eet met je hart. Liefst 922,76 euro was opgehaald voor het goede doel. Van Geel was ontroerd door het mooie bedrag en gaf aan dat het geld op een mooie manier wordt besteed. ,,We zullen zeker aan jullie laten weten wat we met het bedrag doen." Ze liet weten dat de ouderen ontzettend hadden genoten van de brunch. ,,Ze vonden het geweldig om met de leerlingen te praten over vroeger en nu."

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Gemeente Boxtel Peijnenburg Verzuimbegeleiding SNS Bank Café zaal Kloosterzicht Geld en Makelaardij Uitvaartonderneming Bijnen Proef Culinair Huidtherapie Olieenzo Doornmalen electro Meubelmakerijdenberg Modecentrum Frans Theelen