RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
02:23:42    zaterdag, 16 februari 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Vrijdag, 16 augustus 2013 20:10 uur

Kermis in Boxtel: altijd gezellig!

Kermis in Boxtel: altijd gezellig!

Op de foto: Vijf kinderen openden vrijdag de Boxtelse kermis samen met wethouder Willie van de Langenberg en zangeres Jody.

Met het afvuren van confettikanonnen is de Boxtelse kermis vrijdagavond geopend. Wethouder Willie van de Langenberg, zangeres Jody en vijf kinderen gaven het startsein voor zes dagen vermaak op de Markt en het Breukelsplein.

Na een spetterend optreden van zangeres Jody, liet de aanwezige jeugd ballonnen los. Hiermee maken ze kans op een leuke prijs. De vijf gelukkige winnaars van vorig jaar mochten met Van de Langenberg en Jody de kermis openen. Ook kregen ze vrijkaartjes voor de attracties op het Breukelsplein.

De opening trok veel belangstellenden, die amper konden wachten tot de kermis écht kon beginnen. De vriendinnen Shirley en Charlotte konden niet wachten om de Break Dance in te kunnen. ,,Dat is echt de leukste attractie op de kermis", vond het tweetal. De Mega Booster op de Markt laten ze aan zich voorbijgaan. Shirley: ,,Die gaat veel te hard en onze ouders vinden dat we daar te jong voor zijn. Maar ik denk ook niet dat ik er zelf in zou willen. Veel te spannend."

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Doornmalen electro Café zaal Kloosterzicht Proef Culinair Modecentrum Frans Theelen Peijnenburg Verzuimbegeleiding Gemeente Boxtel SNS Bank Olieenzo Geerts advies Beleef Boxtel Geld en Makelaardij Meubelmakerijdenberg