RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
18:06:29    zaterdag, 23 februari 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Donderdag, 31 juli 2014 10:18 uur, laatst gewijzigd op 31 juli 2014 10:48 uur

Kermis Liempde in aantocht

Kermis Liempde in aantocht

Op de foto: De eerste kermisbazen arriveerden begin deze week in Liempde om hun attracties op te bouwen. (Foto: Annelieke van der Linden).

De Liempdse kermis staat weer voor de deur. Zaterdag 2 augustus wordt het jaarlijkse dorpsfestijn op magische wijze geopend door het Boxtelse entertainmentbureau De Grapjurk. Wat er precies gaat gebeuren, is nog een verrassing… Ook de traditionele ballonnenwedstrijd staat die avond weer op het programma.

De openingsact vindt zaterdag om 18.45 uur plaats in het Concordiapark. Vervolgens kunnen bezoekers tot 01.30 uur genieten van de attracties in de dorpskern. De unieke luchtschommels van Nico Leander, die exclusief voor de Liempdse kermis worden opgebouwd en populair zijn onder jonge én oude bezoekers, zijn er ook dit jaar weer. Daarnaast zijn de Safari Trip (een ronddraaiende bank), de ouderwetse rupsbaan, botsauto’s, een draaimolen en een vliegtuigmolen, waarbij kinderen zelf mogen bepalen hoe hoog ze gaan, in Liempde te vinden. Bovendien kunnen bezoekers een gokje wagen bij de lijntrek, de grijpkranen en de jackpots, er staat een schietsalon en ook voor de inwendige mens is gezorgd: zo zijn er oliebollen, zuurstokken, suikerspinnen, popcorn, hamburgers en vis verkrijgbaar.

Bezoekers kunnen zaterdag tussen 18.45 en 01.30 uur terecht op de kermis. Zondag zijn de attracties geopend van 13.00 tot 01.30 uur en maandag tot en met woensdag tussen 14.00 en 00.30 uur.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

SNS Bank Beleef Boxtel Café zaal Kloosterzicht Olieenzo Meubelmakerijdenberg Modecentrum Frans Theelen Peijnenburg Verzuimbegeleiding Gemeente Boxtel Uitvaartonderneming Bijnen Doornmalen electro Geld en Makelaardij Geerts advies