RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
13:10:05    zaterdag, 19 januari 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Dinsdag, 13 augustus 2013 11:36 uur, laatst gewijzigd op 13 augustus 2013 21:49 uur

Kermis Boxtel zonder Drop Zone

Kermis Boxtel zonder Drop Zone

Op de foto: Ook al zo'n zin om in de Mega Booster te klimmen. Het kan vanaf vrijdag 16 augustus! (Foto: Albert Stolwijk).

Drop Zone, dé publiekstrekker van de kermis in Boxtel, komt niet. De attractie is defect en wordt vervangen door Mad Monster, een polyp.

Drop Zone moest de grote attractie van het vernieuwde Breukelsplein worden, maar de snelheidsmolen is defect en kan niet tijdig gerepareerd worden, zo meldde kermisambtenaar Richard Schuurs dinsdag. In samenwerking met andere kermisexploitanten is gezocht naar een vervangende attractie en dat is Mad Monster geworden.

Schuurs betreurt de afwezigheid van Drop Zone, waarop hij zich erg had verheugd. ,,Maar het is overmacht en het is prettig dat we zo kort voor de start van de kermis een grote vermaakszaak hebben kunnen vinden. Boxtel heeft veel concurrentie van andere grote kermissen en ik ben blij dat er een hele mooie polyp komt."

De Boxtelse kermis wordt vrijdag 16 augustus om 18.45 uur geopend door zangeres Jody van Liempde. De artieste uit Oisterwijk, bekend van SBS Next Pop Talent, treedt op op het Breukelsplein. De kermis duurt tot en met woensdag 21 augustus; dinsdag 20 augustus om 22.30 uur wordt het vuurwerk afgestoken.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Modecentrum Frans Theelen Proef Culinair Doornmalen electro Meubelmakerijdenberg Beleef Boxtel Uitvaartonderneming Bijnen SNS Bank Olieenzo Gemeente Boxtel Geerts advies Huidtherapie