RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
10:23:52    vrijdag, 19 april 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Maandag, 29 juli 2013 16:12 uur, laatst gewijzigd op 29 juli 2013 16:56 uur

Kennismakingsdag in Gemonde

Kennismakingsdag in Gemonde

Op de foto: Bezoekers van de Gemondse kennismakingsdag konden zich vorig jaar tijdens de eerste editie onder meer uitleven op een hometrainer van wielertoerclub Mon Plaisir. (Foto: Gerard Schalkx).

Gemondse verenigingen, bedrijven en hobbyisten presenteren zich zondag 1 september tijdens een kennismakingsdag aan de inwoners. Plaats van handeling is gildehuis Datmunda aan de Kaal Hoefsteeg. De dag wordt georganiseerd door de Stichting Gemondse Gilden.

Tijdens het evenement staan onder meer demonstraties muziek, zang en dans op het programma. De beschikbare marktkramen zijn voor de verenigingen en muziekgezelschappen gratis, terwijl bedrijven een kraam kunnen huren. ,,Vooral voor de vele Gemondse zzp’ers en bedrijven is dit een goede mogelijkheid om de klantenkring uit te breiden”, stelt Hans van der Schoot namens de organisatie.

De kennismakingsdag staat dit jaar voor de tweede keer op het programma. De leefbaarheidsgroep werd door de gemeente Sint-Michielsgestel benaderd om een bijeenkomst te organiseren voor nieuwe inwoners. ,,Dat zijn er echter per jaar niet zo veel", volgens Van der Schoot. ,,Daarom is vorig jaar besloten om een dag voor alle inwoners te houden. Op die manier komen de Gemondenaren in contact met elkaar en leren ze hun dorp kennen."

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Huidtherapie Beleef Boxtel Olieenzo Meubelmakerijdenberg Geld en Makelaardij Doornmalen electro Gemeente Boxtel Geerts advies Modecentrum Frans Theelen Proef Culinair Uitvaartonderneming Bijnen SNS Bank