RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
00:29:54    vrijdag, 19 april 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Zondag, 11 januari 2015 09:53 uur, laatst gewijzigd op 11 januari 2015 09:54 uur

Kennismaken met scholen

Kennismaken met scholen

De Boxtelse middelbare scholen Jaco-Roelandslyceum en Baanderherencollege openden zaterdag hun deuren voor de nieuwe lichting basisschoolverlaters. Beide scholen presenteerden zich op een educatieve maar vaak ook speelse manier om hun mogelijke nieuwkomers welkom te heten.

Bij het BHC worden de achtstegroepers welkom geheten door directeur Jan-Willen van den Berg, die enthousiast vertelt wat er tijdens de open dag allemaal te beleven valt. Op de school is bovendien ook een speurtocht georganiseerd. Bezoekers konden op zoek gaan naar letters in verschillende klassen. Met deze tocht waren leuke prijzen te winnen. De hoofdtaak was echter de aanstaande leerlingen zo goed mogelijk te informeren over wat BHC allemaal te bieden heeft.

Het Jacob-Roelandslyceum verwelkomde de bezoekers met koffie, limonade én gebak. Een aantal brugklassers verzorgde rondleidingen aan groepjes. In de klaslokalen mogen de bezoekers ook even les volgen, bijvoorbeeld door in de microscopen te turen en naar proefjes te kijken.

Op de Facebookpagina van Brabants Centrum zijn meer foto's te bekijken. In de editie van donderdag 15 januari is een verslag van de open dagen in woord en beeld te lezen.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Proef Culinair Beleef Boxtel Doornmalen electro SNS Bank Café zaal Kloosterzicht Gemeente Boxtel Peijnenburg Verzuimbegeleiding Geld en Makelaardij Geerts advies Modecentrum Frans Theelen Uitvaartonderneming Bijnen Olieenzo