08:49:21    donderdag, 27 februari 2020
brabants centrum logo
Woensdag, 09 juli 2014 13:54 uur, laatst gewijzigd op 09 juli 2014 16:21 uur

Kennismaken met de wijkzuster

Kennismaken met de wijkzuster

Op de foto: Dorpshuis De Kei. (Foto: Albert Stolwijk).

Inwoners van Gemonde kunnen woensdag 9 juli vanaf 20.00 uur in dorpshuis De Kei kennismaken met de nieuwe wijkzuster Annemarie der Kinderen. Zij gaat tijdens de bijeenkomst uitgebreid in op haar werkwijze, waarbij de schakel wil zijn tussen mensen met diverse soorten hulpvragen en zorg- of welzijnsinstellingen, financiële hulpverleners en ouderenorganisaties.

Der Kinderen, die vanaf 1 augustus in Gemonde aan de slag gaat, wil met de inwoners in gesprek gaan en zo inspiratie opdoen om zo snel en effectief mogelijk aan de slag te kunnen. ,,Iedereen is daarom welkom om naar het dorpshuis te komen. Het slagen van het initiatief is afhankelijk van de mensen binnen een gemeenschap als Gemonde”, zegt ze zelf. ,,Een goed contact met de huisarts is essentieel. Zo kan ik een luisterend oor bieden en samen met de betrokkenen op zoek gaan naar mogelijke oplossingen voor hun problemen. Ik weet dat ik hun vertrouwen moet verdienen en daar wil ik graag mijn energie in steken.”

De verwachting is dat de bijeenkomst ruim voor de voetbalwedstrijd tussen Nederland en Argentinië is afgelopen.

Lees meer in Brabants Centrum van donderdag 10 juli.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Podium Boxtel TopSlank Café zaal Kloosterzicht Modecentrum Frans Theelen Uitvaartonderneming Bijnen Toverboom Beleef Boxtel Meubelmakerijdenberg Olieenzo Geld en Makelaardij EmielTechniek Doornmalen electro Huidtherapie buisman optiek Filipe