09:47:25    dinsdag, 23 juli 2019
brabants centrum logo
Maandag, 22 april 2013 12:50 uur, laatst gewijzigd op 24 april 2013 18:23 uur

Keistampers op het Breukelsplein

Keistampers op het Breukelsplein

Op de foto: De herbestrating van het Breukelsplein is maandagochtend gestart. Keistampers leggen onder zonnige omstandigheden de eerste straatstenen. (Foto: Albert Stolwijk).

Maandagochtend is een begin gemaakt met de herbestrating van het Breukelsplein in Boxtel. De eerste straatstenen zijn inmiddels gelegd.

De reconstructie van het Breukelsplein duurt tot medio juni en voltrekt zich in vier fasen. De eerste fase - het vernieuwen van de riolering en het herbestraten van de toerit in de Prins Bernhardstraat - is al klaar.

De werkzaamheden verlopen volgens schema. De overlast in het centrum valt mee, hoewel in de omliggende straten vaker alle parkeerplekken bezet zijn.

Ondanks de werkzaamheden zijn op het Breukelsplein enkele tientallen parkeerplaatsen beschikbaar. Fysio-Team en accountantskantoor Zwanenberg zijn bereikbaar.

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Geld en Makelaardij Gemeente Boxtel Olieenzo Café zaal Kloosterzicht Doornmalen electro Modecentrum Frans Theelen Geerts advies Uitvaartonderneming Bijnen Meubelmakerijdenberg Beleef Boxtel Proef Culinair