01:16:54    woensdag, 08 april 2020
brabants centrum logo
Donderdag, 05 april 2012 21:10 uur, laatst gewijzigd op 05 april 2012 21:12 uur

Karweitjes voor Alpe d'HuZes

Karweitjes voor Alpe d\'HuZes

Op de foto: De kinderraad van de Angelaschool poseert met de Alpe d'HuZes-ouders Rob van Laarhoven en Meggie Ceelen alsmede meester Daan Slaats op de speelplaats. (Foto: Marc Cleutjens).

De leerlingen van de Angelaschool in Boxtel hebben in de week voor Pasen meer dan 2.000 euro ingezameld voor Alpe d'HuZes. Het geld werd donderdagmiddag door vertegenwoordigers van de kinderraad en de oudervereniging aangeboden aan enkele ouders die in juni meedoen aan de sponsortocht in de Franse Alpen.

'(H)Eitje voor een karweitje'. Zo heette de sponsoractie die in de paasweek werd gehouden. Alle leerlingen van de school moesten drie klusjes of karweitjes doen om geld in te zamelen. Ze deden de afwas, poetsten auto's, schoffelden de tuin, deden boodschappen voor opa en oma of brachten krantjes rond. Anderen gingen hooi halen bij de Boerenbond, sorteerden sokken of wasten ramen.

Daarmee werd volgens adjunct-directeur Henriette van Amelsvoort een bedrag van 2.071,89 euro opgehaald. De cheque werd overhandigd aan Meggie Ceelen - die met Theo Schulpen op een tandem meedoet aan Alpe d'Huzes - alsmede fietser Rob van Laarhoven en stagiair Daan Slaats, die de beruchte col op gaat rennen.

De kinderen van Ceelen, Schulpen en Van Laarhoven zitten op de Angelaschool, net als die van enkele andere ouders die ook aan Alpe d'HuZes meedoen.

Auteur: Marc Cleutjens

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Geld en Makelaardij Uitvaartonderneming Bijnen Remax-optimus Filipe EmielTechniek Huidtherapie Beleef Boxtel TopSlank Modecentrum Frans Theelen Elan Bikes support Doornmalen electro Olieenzo Geerts advies Café zaal Kloosterzicht buisman optiek Toverboom