06:39:32    woensdag, 17 juli 2019
brabants centrum logo
Maandag, 03 maart 2014 19:50 uur, laatst gewijzigd op 03 maart 2014 19:57 uur

Kartnaval groot succes in Liempde

Kartnaval groot succes in Liempde

Op de foto: Ruim vijftig Liempdse jongeren namen op carnavalsmaandag deel aan de nieuwe activiteit 'Kartnaval'. (Foto: Gerard Schalkx).

De Liempdse jongeren die op carnavalsmaandag deelnamen aan de eerste editie van de nieuwe activiteit 'Kartnaval' bij sporthal Pius X hopen dat het evenement een vast onderdeel wordt op het pretrooster van Ploegersland. 

'Karten is supervet, gaat lekker hard en je kunt lekker tegen je vrienden of vriendinnen racen'. Dat was zo ongeveer de strekking van de reacties van de meisjes en jongens die meededen aan de nieuwe activiteit. Voor de Liempdse jeugd in de leeftijd van 12 tot 17 jaar vormt het evenement een meer dan uitstekend alternatief voor de feestavonden in de afgelopen jaren. De ruim vijftig deelnemers leefden zich heerlijk uit op het met strobalen uitgezette circuit achter de sporthal.

Een uitgebreide fotoreportage van Kartnaval is te zien op de Facebookpagina van het nieuwsblad Brabants Centrum.    

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Geld en Makelaardij Uitvaartonderneming Bijnen Beleef Boxtel Olieenzo Gemeente Boxtel Peijnenburg Verzuimbegeleiding Proef Culinair Café zaal Kloosterzicht Modecentrum Frans Theelen Huidtherapie Meubelmakerijdenberg