03:46:00    maandag, 06 juli 2020
brabants centrum logo
Zondag, 06 oktober 2013 10:42 uur, laatst gewijzigd op 09 oktober 2013 12:27 uur

Karatekampioen bij 4Defence

Karatekampioen bij 4Defence

4Defence Fight School Boxtel organiseert woensdag 9 oktober tussen 19.30 en 21.00 uur een clinic met Marc de Roodt, Europees kampioen en meervoudig Nederlands kampioen full contact karate. De inschrijving voor deze training, die plaatsvindt in de sporthal van de Michaëlschool aan de Schijndelseweg, is inmiddels gestart.

De clinic is bedoeld voor vechtsporters, maar ook trainers, assistent-trainers, wedstrijdvechters en andere belangstellenden zijn welkom. De Roodt geeft tijdens de training tips om technische vaardigheiden en de capaciteiten van het lesgeven verder te ontwikkelen. Na afloop is er gelegenheid tot het maken van foto’s met De Roodt.

Deelnemers hebben scheenbeschermers en hun karatepak nodig voor de clinic. De kosten van de training bedragen drie euro per persoon. Vooraf reserveren is gewenst. Als het druk wordt bij de clinic, mogen de mensen die gereserveerd hebben als eerste deelnemen. Iedereen kan een e-mail sturen naar peterkerkhof@4defence.nl.

 

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Beleef Boxtel Geld en Makelaardij Geerts advies buisman optiek TopSlank Meubelmakerijdenberg Olieenzo Elan Bikes support Uitvaartonderneming Bijnen Doornmalen electro Podium Boxtel Filipe Alfa Remax-optimus EmielTechniek Café zaal Kloosterzicht