RSS feedNederlandse Nieuwsblad Pers
10:15:36    zaterdag, 23 februari 2019
brabants centrum logo

Brabants Centrum digitaal bladerbaar >

agendaUw bericht

Lezersartikelen

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject Witte Zusters in finale erfgoedprijs

Verhalenproject De Verschilmakers van de Witte Zusters is genomineerd voor... >>

Mon 25 Sep 2017 15:58
Filmavond Den Hogert

Filmavond Den Hogert

Heemkundevereniging Den Hogert uit Gemonde organiseert op donderdag... >>

Wed 22 Feb 2017 08:52
Esch in Duitse sferen...

Esch in Duitse sferen...

Blaaskapel De Knoestjes uit Esch hield zondag voor de vierde keer een... >>

Tue 18 Oct 2016 10:34
Donderdag, 12 juni 2014 14:49 uur, laatst gewijzigd op 12 juni 2014 14:50 uur

Kamplan 7e in Innovatie Top 100

Kamplan 7e in Innovatie Top 100

Kamplan, het Boxtelse bedrijf aan de Ladonkseweg dat voer- en mestverwerkinginstallaties ontwikkelt, is op de zevende plek geëindigd in de MKB Innovatie Top 100, die jaarlijks door de Kamer van Koophandel wordt samengesteld.

Op het hoofdkantoor van Mercedes Benz in Utrecht werd woensdagmiddag de uitslag bekendgemaakt. Kamplan ontwikkelde een paar jaar geleden een geautomatiseerde mestverwerkingsinstallatie voor agrarische bedrijven. Deze installatie is een combinatie van een biologisch proces, innovatieve mechanische technieken en meet-, regel- en besturingstechnieken.

Een jury heeft vervolgens alle aanmeldingen bekeken en een top 100 samengesteld. Hoewel een hoge vermelding in de lijst geen prijs oplevert, geeft Eric van Rijbroek, samen met Jos van den Langenberg eigenaar van Kamplan, aan dat het ’een grote eer’ is. ,,Het geeft grote voldoening om te horen dat je goed bezig bent als bedrijf. En op 25 juni zijn we uitgenodigd op het provinciehuis samen met vijftien andere bedrijven uit Noord-Brabant die in de Top 100 staan. De provincie wil graag weten waar me mee bezig zijn en waar we tegenaan lopen bij de ontwikkeling van innovatieve producten.”

Printen

printen

Delen met:

FaceBook Twitter

Tags

Advertenties

Olieenzo Gemeente Boxtel SNS Bank Modecentrum Frans Theelen Uitvaartonderneming Bijnen Meubelmakerijdenberg Geerts advies Proef Culinair Peijnenburg Verzuimbegeleiding Café zaal Kloosterzicht Doornmalen electro Huidtherapie